Ana SayfaDedikoduÜnlü Türk Fotoğrafçı Mert Alaş, Kendall Jenner'a Aşk Mektubu Yazdı!

İlgili Postlar

Ünlü Türk Fotoğrafçı Mert Alaş, Kendall Jenner’a Aşk Mektubu Yazdı!

Victoria Secret’ın meleği Kendall Jenner, dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş’ın, ortağı Marcus Piggott ile birlikte yazdığı aşk mektubunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kendall Jenner Kimdir?

Victoria Secret’ın ünlü modellerinden Kendall Jenner, kendisine hitaben yazılmış bir aşk mektubunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü modelin instagramdan paylaştığı aşk mektubundaki “Ölüm bizi ayırıncaya dek seni seveceğim” sözleri dikkat çekti.

Takipçilerini Şaşkınlığa Uğrattı

Kardashian/Jenner ailesinin 23 yaşındaki üyesi Kendall Jenner’ın sosyal medya hesabında hikaye bölümünde yayınladığı mektup, takipçilerini şaşkınlığa uğrattı.

“Şu Anki Ayrılık Beni Öldürüyor”

Güzel modele gelen mektupta, “Sevgili Kendall, aramızda millerce mesafe olsa da sana olan aşkım dakika dakika daha da güçleniyor. Sana karşı en içten duygum aşk.Ölüm bizi ayırana dek seni seveceğim. Şu anki ayrılık beni öldürüyor ama kalbimde hiçbir şey bizi ayıramaz. Sonsuza dek beden ve ruh olarak biriz ve kalbimin en derin parçasından gelen aşkla seni sevdiğimi bilmeni istiyorum” şeklinde devam ediyor.

Mektubu Yazan Kişiyi Açıkladı

Mektubu gönderen kişinin adını karalayarak yayınlayan Kendall Jenner’a takipçileri yoruma tahminlerini yazdı. Jenner daha sonra, mektubun kendisine, ünlülerin fotoğrafçısı olarak tanınan Mert Alaş ve ortağı Marcus Piggott tarafından yazıldığını söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler