Ana SayfaDedikoduOktay Kaynarca: Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca: Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür

Geçtiğimiz günlerde Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’nın Denizli’de düzenlenen “İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldığı ve “Yaşarken helvası dağıtılan tek aktörüm” açıklamasıyla dinleyenleri şaşkına çevirdiği söyleşi..

 

oktay kaynarca ile ilgili görsel sonucu

‘Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür’

Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İşletme Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ‘İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik’  konusunun baz alındığı konferansa konuşmacı olarak katılan ünlü oyuncu  Oktay Kaynarca, öğrencilere yönelik söyleşisinde, Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Çakır karakterinin ölmesinden sonra “Dünyada yaşarken, selası okunup cenaze namazı kılınan ve helvası dağıtılan tek aktörümdür herhalde”  dedi. ‘Bazen yolculuklar biter ve yenisi başlar. Kurtlar Vadisi dizisini tam zamanında bırakmış olduğumu düşünüyorum. Bazen zamanı doğru tutturamazsanız tadı kaçar. Çünkü önünüzde yapacağınız çok işler olmak zorunda. Ben 80 yaşında bile proje yapacağımı düşünüyorum” diyen ünlü oyuncu  “Yaptığımız işi doğala çekmeye çalışıyoruz, sahici olmaya çalışıyoruz. ‘Stop’ dendiği zaman sırtımızdaki ceketi çıkarıp asarız. Kendi kimliğimizle sokağa çıkmak zorundayız, onun dışında deliliktir. Oynadığınız karakterle sokakta yürürseniz deli olursunuz, öyle de gözükmüyorum galiba. Magazine malzeme olmayınca insanlarda sizi görmeyince sanırım öyle algılanıyor” dedi.

Oktay Kaynarca Kimdir?

Çok Demokratik Bir Şey Değildir Sanat

Sonrasında ise ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, söyleşi için sahnedeki yerini aldı Öğrencilerden yoğun ilgi gören Kaynarca, öğrenciler ile soru cevap şeklinde söyleşi yaptı. Gelen soruları yanıtlayan Oktay Kaynarca, sinema ve tiyatronun diktatörlük içerdiğini ifade etti, “Tiyatro ve sinema aslında bildiğiniz diktatör işidir. İş, bittiğinde hesabı yönetmene sorarlar. Çok demokratik bir şey değildir sanat. Dışarıdan bakıldığında aslında demokrasiyi anlatır, ama yapılma ve hayata geçirilme şekli çok demokratik değildir. Bütün hesabını sorarlar, yönetmen diktatör olmak zorundadır” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler