Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÜnlü Tiyatrocu Çift'lik Bank'ta!

İlgili Postlar

Ünlü Tiyatrocu Çift’lik Bank’ta!

Ünlü Tiyatrocu Çift’lik Bank’ta! Çift’lik Bank Tosun Firarda isimli komedi filmi için geri sayım devam ederken, ünlü tiyatrocu Oya Kumova’nın da kadroda yerini aldı. Çift’lik Bank Tosun Firarda filmi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde…

Çift’lik Bank Tosun Firarda çekimleri sürüyor!

Oya Kumova Çift’lik Bank’ta

Yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Hakkı Koç’un yaptığı “Çift’lik Bank Tosun Firarda” isimli komedi tarzındaki sinema filmi çekimleri tamamlandı. “Çift’lik Bank Tosun Firarda” isimli sinema filminde, Burak Alkaş, Fercan Bay, Murat Övüç, Yaşar Şengül, Tayfun Sav, Gökhan Çelik, Vahdet Özen ve Duygu Özlen gibi önemli isimler rol alırken ünlü tiyatro oyuncusu Oya Kumova’da farklı bir karakterde beyaz perdede boy gösterecek.

Gani Müjde’den Bomba Çiftlik Bank Projesi

Amacımız mağdur olan vatandaşlarımızın bu mağduriyeti bir daha yaşamamaları

“Çift’lik Bank Tosun Firarda” filmi, duyulmasıyla birlikte izleyici tarafından merakla beklenirken, bu kez yaşananlar komik bir dille anlatıldı.. Yapımcı ve yönetmen İsmail Hakkı Koç, “Bizim amacımız aslında mağdur olan vatandaşlarımızın bu mağduriyeti bir daha yaşamamaları açısından, konuyu mizahi bir dille ve keyifli bir komedi filmi yaparak anlatmak” dedi.

Sinema filmi bir oyuncuya başka hazlar veriyor

Çift’lik Bank Tosun Firarda filminde fitne fesat bir köylü kadınını canlandıran Oya Kumova, oyunculuğuyla yine kendini aşarken “Tiyatro başka bir dünya, 11 yıldır sahnelerdeyim, sinema filmi bir oyuncuya başka hazlar veriyor. Gelen dizi ve sinema filmlerine sıcak bakmamıştım, Çift’lik Bank Tosun Firarda filminin seti benim bu düşüncemi yıktı” dedi.

Çift’lik Bank Tosun Firarda filmi komediye farklı bir bakış ve yeni bir pencere

Sevilen oyuncu Çift’lik Bank Tosun Firarda filminde hepimizin içinde mahallesinde olan tanıdık bir karaktere kendi oyunculuk yorumuyla farklı bir bakış açısı kattığını dile getirirken “Çift’lik Bank Tosun Firarda filmi komediye farklı bir bakış ve yeni bir pencere” diyerek nitelendirdi.

Çift’lik Bank Tosun Firarda ne zaman vizyona girecek?

‘Çift’lik Bank Tosun Firarda’ filmini 9 Kasım’da izleyicisiyle buluşturmak hedefleniyor. Sinemaseverler, Çift’lik Bank Tosun Firarda filmini büyük bir merak ve sabırsızlıkla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler