Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBayram tatilinde izlenebilecek en iyi filmler

İlgili Postlar

Bayram tatilinde izlenebilecek en iyi filmler

Bayram tatilinde izlenebilecek en iyi filmler hangileri? Bayram tatilini evinde keyif yaparak değerlendirmek isteyenler buraya… Siz de bayram tatilinde evde film keyfi mi yapmayı düşünüyorsunuz? O halde bu haber tam size göre. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Bayram tatilinde film izlemeyi tercih edenlere öneri

En son bayram tatilinin üzerinden iki aydan fazla bir zaman geçmişken herkes yorgun, herkes dinlemek için gün sayıyor. Üstelik bu bayram tatili dokuz gün boyunca keyif çatma imkanı sağlıyorken, heyecanlanmamak elde değil. Hepimiz bayram tatilini farklı şekilde değerlendirmek adına planlar yapıyoruz. Kimimiz tatile gitmek için gün sayarken, kimimiz de evde gönlümüzce keyif çatmayı planlıyoruz. Eğer siz de deniz, havuz, kum, güneş takımından uzakta bir tatil yerine, evde ayaklarını uzatıp dinlemeyi tercih ediyorsanız, film izlemenin tam zamanı diyoruz.

Hangi filmleri izlemeli?

Peki; bayramda izlenebilecek en keyif veren filmler hangileri? Aslında listeyi uzatmak çok mümkün olsa da, sizler için en ilgi çekici ve son yılların en popüler filmlerini bir araya getirmeyi tercih ettik. Haydi gelin birlikte izleyebileceğimiz en dikkat çekici filmleri inceleyelim.

The VVitch: A New-England Folktale

İngiltere’nin 17. yüzyılında geçen filmde, beş çocuklu Hristiyan bir ailenin en küçük çocuğunun kaybolması ile başlayan macera dolu olaylar dikkat çekiyor. Cadı filmlerinden hoşlanan ve korku filmi sevenler, bu filme bayılacak.

The Skin I Live In

Plastik cerrah olan Dr. Robert Ledgard’ın yeni bir deri yaratma konusundaki çalışmalarının dikkat çektiği filmde, Ledgard’ın kızına tecavüz eden kişiden intikam almak için bu buluşunu kullanması inanılmaz bir hikaye ortaya çıkarıyor.

Babamın Kanatları

Türk sinemasının son yıllardaki en iyi yapımlarından olan Babamın Kanatları, ciddi bir hastalığa yakalandığını öğrenen ve her şeyden önemli gördüğü ailesini düşünen inşaat işçisi İbrahim üzerinden Türkiye’de taşeron sistemin yarattığı işçi ölümlerini konu alıyor.

Force Majeure

Kış tatili için bir haftalığına Fransız Alplerine giden ailenin kontrollü bir çığ sonrası yaşadığı ilginç olayları işleyen iddialı film, inanılmaz sahneleri ile dikkat çekiyor.

Revolutionary Road

Richard Yates’in Aynı isimli kitabından uyarlanan film, 1050 yıllarında farklı karakterlere sahip olmalarına rağmen birlikte olan çiftin, gittikçe agresif ve umutsuz bir çift haline gelişine tanık ediyor.

Her

Yapay zeka bir kadın ve gerçek bir erkeğin yaşadığı tuhaf ilişkiye şahit olmak isteyen izleyiciler için muazzam bir film.

Only Lovers Left Alive

Vampir filmlerini sevenlerin çok hoşuna gidecek filmde, çoğu şeye karşı olan inançlarını yitirmiş Admam ve Eva çiftinin inanılmaz hikayeleri nefesler tutularak izlenecek. Eve’nin kız kardeşinin başlarına açtığı belalar, zaten karmaşık bir yaşam süren çiftin hayatında inanılmaz olayların yaşanmasına neden oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler