Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Cem Yılmaz Bir Tat Bir Doku" Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanacak?

İlgili Postlar

“Cem Yılmaz Bir Tat Bir Doku” Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Ünlü komedyen Cem yılmaz, “Bir Tat Bir Doku” tek kişilik gösterileri ile, ekranda çok sevilmişti. Cem Yılmaz’ın en meşhur olduğu yıllara dayanan “Bir Tat Bir Doku” serileri, eskimeden tekrar tekrar izlenmeye değer! Cem yılmaz, “Bir Tat Bir Doku” tek kişilik gösterisi, TV8,5 ekranında 19 Ağustos Pazar günü 20.00’de yayında olacak!

Cem Yılmaz kimdir?

 Cem yılmaz, “Bir Tat Bir Doku” Ziyafeti…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz kendine has sunumu ve sahne performansı ile izleyiciyi dolu dolu eğlendirmeyi başarıyor. Kendisi de gerçekten izleyici ile birlikte eğleniyor. Tüm gösterilerde samimiyete ve içtenliğe vurgu yapıyor. Sahneye çıktığında kendini gayet gündelik, gayet sıradan, gayet halktan bir yere koyuyor ve bunu her seferinde vurguluyor. Ünlü şovmen kendisini, gülmekten zevk alan, ve diğer insanları güldürmeyi görev edinmiş birisi olarak anlatıyor. Sahne’ye çok yüksek bir enerjiyle, eğlenceli ruh haliyle, neşeyle çıkıyor.  Bunların hepsinin içinde barındıran Cem Yılmaz’ın “Bir Tat Bir Doku” tek kişilik gösterisi, zaman geçse de her seferinde ilgiyle izleniyor…

Ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın sinemalarda gösterilen ilk stand- up gösterisi “Bir Tat Bir Doku”gösterisini Sakın Kaçırmayın!

İzleyiciye taht kurmuş sahnelerin yer aldığı, herkesin hayatın içinden komik anları bulduğu muhteşem bir gösteri. Cem Yılmaz sevenler ekran başına! Ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın muhteşem tek kişilik gösterisi TV8,5 ekranında 19 Ağustos Pazar günü 20.00’de yayında olacak! Ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın sinemalarda gösterilen ilk stand- up gösterisi “Bir Tat Bir Doku”gösterisini Sakın Kaçırmayın!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler