Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şovmenin Durumunu Kızı Açıkladı!

İlgili Postlar

Ünlü Şovmenin Durumunu Kızı Açıkladı!

Ekranların sevilen yüzü ve en çok ta Çarkıfelek yarışmasıyla tanıdığımız ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında son açıklama kızı Yasmin Erbil tarafından verildi. Yakın zamanda taburcu olacak.

Kızı Son Durumu Açıkladı

Uzun zamandır hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil’in durumu hakkında açıklama kızı Yasmin Erbil açıklama yaptı. Yasmin Erbil babasının zor günleri geride bıraktığını dile getirdi.

Yasmin Erbil sunuculuğunu yaptığı programın bitmesiyle birlikte soluğu alışverişte aldı. Yakın bir kız arkadaşı da ona eşlik etti. Babası Mehmet Ali Erbil’in zor günleri geride bıraktığını söyleyen Yasmin Erbil, “Babam hastanede son günlerini geçiriyor. Önümüzdeki günlerde nasipse artık evde olacak. Durumu çok çok iyi. Bir kez daha bu zor zamanlarda bizimle beraber olan herkese çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Peki Ne Olmuştu?

18 Ekim’de evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırıldıktan sonra eski hastalığı kaçış sendromu tekrar nüksetmişti. Erbil’in menajeri Stelvo Pipis, sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirtmişti.

231 gündür tedavisi süren Mehmet Ali Erbil’in tedavi süresi boyunca sosyal medyadan hayranlarına sık sık iyi olduğunun haberini veren Pipis, ünlü sunucunun son sağlık durumuyla ilgili şunları söylemişti: “Sağlık durumu şuan çok iyi. Fizik tedaviye iyi yanıt verdi. En fazla 1 ay içerisinde hastaneden çıkacak.”

Yine geçtiğimiz haftalarda açıklama yapan Erbil’in doktoru Jan Klod Kayuka ise Erbil’in fizik tedaviye iyi yanıt veriyor. Kolları iyi duruma geldi. Ayaklarını atıyor ve yürüyor. Tabii ki uzun soluklu bir yürüyüş değil, kısa sürede yoruluyor ama durumu iyiye gidiyor. Uzun bir süre oldu ve hastane ortamından sıkıldı. Zaten bu kadar zaman kim kalmak ister ki hastanede? Kendisi sıkılıyor ama o da mutlu sürecin iyiye gitmesinden” açıklamasında bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler