Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay'ın Aşk Dolu Paylaşımı

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’ın Aşk Dolu Paylaşımı

Demet Şener ve  İbrahim Kutluay 2018 senesinde boşanmışlardı. Boşanmadan kısa bir süre sonra İbrahim Kutluay yeni bir birlikteliğe başlamıştı. İlişkisi ile gündeme gelmekten kaçınan ve soruları henüz yanıtlamama düşüncesinde olan İbrahim Kutluay’ın aşk dolu paylaşımı ikilinin ilişkisinde ciddi adımlar atmaya başladıklarını düşündürdü…

Çekişmeli Dava Süreci

2018 senesinde boşanan İbrahim Kutluay ve Demet Şener’in boşanma süreci 15 ay sürmüştü. Demet Şener “Evlilik birliliğinin sarılması” gerekçesiyle aldatıldığını söyleyerek Kutluay’a dava açmıştı. Uzun süren dava sonunda ise ikili evliliklerini bitirmiş ve mahkemede Kutluay’ın Şener’e 3 Milyon TL tazminat, çocukları içinse her ay 32 bin TL nafaka ödemesi uygun görülmüştü.

İbrahim Kutluay’dan Eski Eşi Demet Şener’e Sert Sözler!

Tatili Amerika’da Çocuklarıyla Geçirdi

Demet Şener‘le suların durulmasından sonra, İbrahim Kutluay bayram tatilinde çocuklarıyla bir arada olmak için Amerika’yı seçti. Gözlerden uzak bir şekilde tatil yapmak aynı zamanda da çocuklarına Amerika’yı gezdirmek isteyen Kutluay, çocuklarını alarak birkaç günlük Amerika gezisine çıktı. İddialara göre çocukları ve İbrahim Kutlay’a kız arkadaşı da eşlik etti.

Demet Şener Kimdir?

İbrahim Kutluay’ın Aşk Dolu Paylaşımı

Bir süredir Edwina Sponza ile bir birliktelik yaşayan İbrahim Kutlay‘ın çocuklarıyla yaptığı bayram tatiline kız arkadaşının katılmasını istemesi, ikilinin ilişkilerinin ciddi olarak ilerlediğini düşündürdü. Aradaki bağı güçlendirmek İsteyen Kutluay gözlerden uzak bir şekilde ailesiyle vakit geçirmek için Amerika’ya gitti. Tatil sonrasında İbrahim Kutluay’ın sosyal medyada hikaye olarak Edwina Sponza ile bir fotoğraf paylaşarak, ilişkilerini resmi olarak açıklaması da bu iddiaların güçlenmesini sağladı.

İbrahim Kutluay Kimdir?

İbrahim Kutluay'ın Aşk Dolu Paylaşımı
İbrahim Kutluay’ Aşk Dolu Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler