Ana SayfaDizilerÜnlü Oyuncu Sevgilisiyle Pozunu Paylaştı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Sevgilisiyle Pozunu Paylaştı!

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu sosyal medya üzerinden gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi ile pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok fazla beğeni ve yorum aldı.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki hayat verdiği Nefes karakteriyle son zamanlarda adından söz ettiren İrem Helvacıoğlu gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi ile pozunu paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı oldukça beğeni ve yorum aldı. Takipçileri güzel oyuncunun paylaşımına “İrem Helvacıoğlu Aşka Geldi” yorumunda bulundu.

İrem Helvacıoğlu Nişanlandı mı?

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde de paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımda çiftin yüzükleri dikkatlerden kaçmamıştı. Çiftin paylaşımındaki o detay, “Nişanlandılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti.

“Düğün Tarihini Bize de Söylesinler”

Güzel oyuncunun rol aldığı diziden ayrıldığı iddiaları da bir süre gündemi meşgul etmişti. Bir takipçisi Helvacıoğlu’nun paylaşımına, “Evlenmek için mi diziyi bırakıyorsun?” yorumunu yapmıştı. Ünlü oyuncu ise “Düğün tarihini bize de söylesinler, gidelim” sözleriyle “Evlilik” iddialarını ti’ye almıştı.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler