Ana SayfaYaşamÜnlü Şef Rüzgar Sünbül Aşure Yiyerek Kilo Verilebileceğini Açıkladı!

İlgili Postlar

Ünlü Şef Rüzgar Sünbül Aşure Yiyerek Kilo Verilebileceğini Açıkladı!

Ünlü şef Rüzgar Sünbül geçtiğimiz günlerde ünlülerin balıkla kilo verdiğini açıklamıştı. Besinler üzerine uzmanlık yapan başarılı şef Rüzgar Sünbül ağır diyetlere gerek kalmadan nasıl kilo verilebileceğinin sırrını açıkladı. Ünlü şef Rüzgar Sümbül aşure yiyerek kilo verilebileceğini açıkladı! İşte Rüzgar Sünbül’ün beslenme tavsiyeleri;

Şifa Deposu!

Aşure ayının yaklaşmasıyla birlikte beslenmesine dikkat edenlerde bir korkuda başladı. Hem bu lezzetten mahrum kalmamak, hem de formuna dikkat etmek isteyenlerin imdadına ise Rüzgar Sünbül yetişti. Aşureyi içindeki besinlerle birlikte değerlendiren Rüzgar Sünbül, aşurenin vücut ve kemik gelişimini desteklediğini açıkladı. Aşurenin cildi güzelleştirdiğini ve aynı zamanda bir kalsiyum deposu olduğunun altını çizen Rüzgar Sünbül, aşurenin E ve B vitamini açısından oldukça zengin bir besin olduğunu dile getirdi.

Ünlü İsimler Artık Balıkla Gençleşiyor!

Rüzgar Sünbül Aşure Yiyerek Kilo Verdi!

Dünya mutfağının uzman isimlerinden olan Rüzgar Sünbül, aşurenin içinde bulunan fasulye ve nohut aslında bir lif ve protein kaynağı olduğunu açıkladı. Kuru meyveleri de barındırması sayesinde vücudun günlük enerji ihtiyacını karşıladığını açıklayan aşurenin içine kayısı eklendiğinde Beta – Karoten açısından zengin bir besin haline geldiğini ve kalsiyum, fosfor ve silisyum gibi önemli mineralleri içerdiğini açıkladı. Rüzgar Sünbül aşurenin sindirimi zor şekerlerden dolayı kısa süreli şişkinlik yapabileceğinden tüketim oranına da dikkat edilmesi gerektiğini ekledi.

Ünlü Şef Rüzgar Sünbül Aşure Yiyerek Kilo Verilebileceğini Açıkladı!

Aşurenin besin değerleri açısından zengin bir besin olduğunu anlatan Rüzgar Sünbül, günde bir kase aşure yiyerek kilo verdiğini açıklayarak bu yöntemi kilo vermek isteyenlere öneriyor. Rüzgar Sünbül  hem protein, hem şeker, hem de lif kaynağı olan aşureden gündüz saatlerinde bir kase yenildiğinde akşama kadar tok tutma özelliğine sahip olduğunu ve vücudun besin yoksunluğu da çekmediğini açıkladı.

Rüzgar Sünbül Kimdir?

Aşure Yiyerek Kilo Verin
Aşure Yiyerek Kilo Verin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler