Ana SayfaKimdirRüzgar Sünbül Kimdir?

İlgili Postlar

Rüzgar Sünbül Kimdir?

Ünlü Şef Rüzgar Sünbül kimdir? Rüzgar Sünbül kaç yaşında? Rüzgar Sünbül aslen nereli? Rüzgar Sünbül hangi burç? Rüzgar Sünbül hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Rüzgar Sünbül Kaç Yaşında? Rüzgar Sünbül Aslen Nereli? Rüzgar Sünbül Hangi Burç?

Rüzgar Sünbül 1 Ocak 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Rüzgar Sünbül, Oğlak burcudur.

Rüzgar Sünbül Kimdir?

Rüzgar Sünbül eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra gastronomi okumaya başlayan Rüzgar Sünbül’ün dünya mutfağına olan ilgisi lise dönemlerine dayanmaktadır. Farklı lezzetleri bir aya getirmeyi seven ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen Rüzgar Sünbül okuldan başarıyla mevzun olmuştur.

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’da birçok seçkin restoranda önce yardımcı şef, sonra baş şef olarak görev alan Rüzgar Sünbül sunduğu lezzetlerle konuklarını büyülemeyi başaran şefler arasında yer almaktadır. Besinlerin cilde olan etkileri üzerine de bir araştırma yapan Rüzgar Sünbül yaptığı araştırmalar sonucunda, takviye olarak aldığımız ilaçlar ya da uygulanan estetik operasyonların etkilerinin besinlerle doğal yoldan elde edilebileceğini savunmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler