Ana SayfaBurçlarPop Müzik Rap Müzik Tartışmasına Yön Verecek Açıklama!

İlgili Postlar

Pop Müzik Rap Müzik Tartışmasına Yön Verecek Açıklama!

Son dönemin en popüler konuları arasında Pop müzik ve Rap müzik tartışması geliyor. Popüler kültüründe etkileriyle yoğunluğunu iyice arttıran bu iki konu ne zaman çözüm bulacağını herkes merak ediyordu ki ünlü astrolog Şenay Devi’den Pop müzik Rap müzik tartışmasına yön verecek açıklama geldi. İşte Şenay Devi’nin o açıklamaları;

Egolar Bu Dönemde Çarpışıyor!

Astroloji alanın en uzman isimlerinden Şenay Devi, birkaç ayın en tartışılan konularından birine açıklık getirdi. Pop müzik ve Rap müzik arasında olan çekişmesini astrolojiyle ele alan Devi, Rap müziğin Mars ve Güneşin melodileriyle ön plana çıktığını ve gökyüzü enerjilerini yansıttığını belirtti. Ancak ateş elementinin de hırsları ön plana çıkardığı için bu dönemde müzik dünyası da dahil olmak üzere egoların daha çok ön planda olduğunun altını çizdi.

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Rap Müzikte Sagopa, Eypiyo ve Gazapizm Dönemi

Önümüzdeki 6 ay müzik dünyasında değişimin hakim olacağını vurgulayan Şenay Devi, bu değişimi sevgiyle karşılayan ve paylaşanların kazanacağını belirtti. Ekim sonunda Aleyna Tilki ve Rubato’nunda müzikleriyle ön plana çıkabileceğine değinen Devi, Sagopa Kajmer, Eypio, Gazapizm‘in bu dönemde yıldızlarının daha hızlı parlayabileceğini açıkladı.

Sagopa Kajmer Kimdir?

Pop Müzik Rap Müzik Tartışmasına Yön Verecek Açıklama!

Rap müzik ve Pop müzikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Şenay Devi, 18 Eylül’den itibaren “Satürn Geri Hareketi”nin huzur, merhamet ve adelet getireceğini açıkladı. Aşkı kalbinde taşıyanların bu dönemde mükafatını alacağını açıklayan Devi, müzik dünyasının da Satürn’ün hareketinden etkilenerek değişim geçireceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler