Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla dertte! 

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla dertte! 

Ünlü şarkıcı Teoman’a bir hayranı saplantılı şekilde bela oldu. Yapılan açıklamada A.A adlı kişi için, Teoman’ın ev adresini bulduğu ve gittiği her yerde kendisini takip ettiği belirtildi ve suç duyurusunda bulunuldu. A.A, Teoman’ı sosyal medya da ve gerçek hayatta taciz ediyor. Ünlü şarkıcı “Can güvenliğim tehlikede” diyerek şikayetçi oldu. 

Saplantılı hayran her yerde

Savcılık, A.A adlı kişi hakkında Teoman’ın oturduğu semtte, bakkal ve marketlerde kendisini beklediği gerekçesiyle soruşturma başlattı. Ünlü şarkıcı durumdan oldukça şikayetçi bu yüzden en kısa zamanda yetkililerden çözüm bekliyor. Ayrıca A.A, sosyal medyadan Teoman’a taciz içerikli mesajlarda atıyordu. 

A.A’nın bu saplantılı yaklaşımı ilk değil. Daha öncesinde Teoman’ın şoförünü kastederek “ Serkan Koç’u dizginle, yoksa sen bilirsin” diyerek tehditkar konuşmuştu.

Ünlü Şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla dertte! 

A.A mahkemede de uygunsuz iddialarına devam etti

Teoman ile ilgili asılsız iddialarda bulunan A.A mahkemede söylediği sözlerle herkesi şok etti. “Hakim bey bu şahsın beni kendine aşık etmeye çalışması çok aşikar. Nikah şahidim olur musunuz?” dedi.

Teoman’ın avukatının yaptığı açıklama

Teoman’ın avukatı ise konu ile alakalı şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A’nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkili ısrarla takip eden A.A’nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler