Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü’ye Eski Sevgilisi Onur Ünlü’den “Dilber” Yorumu

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü’ye Eski Sevgilisi Onur Ünlü’den “Dilber” Yorumu

Hazar Ergüçlü’ye Eski Sevgilisi Onur Ünlü’den “Dilber” Yorumu

Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra ekranlara döndüğü senaryosu İnci Taneleri söz getirmeye devam ediyor. Hem senaryosunda hem de başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan’ın dizisindeki  Dilber karakterinden söz ettirmeyi başardı. 

Dilber karakterine can veren Hazar Ergüçlü, ilk bölümle beraber dikkatleri üstüne çekti. Dizide yer alan pavyon sahnesinde dansıyla gündem olan başarılı oyuncu hakkında eski sevgilisi yönetmen Onur Ünlü’den yorumlar geldi. 

Onur Ünlü’nün Dilber Hakkındaki Yorumu

Hazar Ergüçlü’ye Eski Sevgilisi Onur Ünlü’den “Dilber” Yorumu

Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Cingöz Recai dizileri Onur Ünlü’nün en bilindik yapımlarından. Ünlü yönetmen geçtiğimiz günlerde Etiler’de objektiflere yansıdı ve kısa bir süre muhabirlerin sorduğu sorulara cevap verdi.  

Eski sevgilisi Hazar Ergüçlü’nün oynadığı Dilber karakterinin pavyon sahnesi hakkında sorulara Onur Ünlü şu şekilde cevap verdi: “Hazar hep çok iyiydi”. İkilinin ilişkiisi 5 yıl kadar sürmüş ve 2022’nin Aralık ayında son bulmuştu. Muhabirlerin Onur Ünlü’ye yönelttiği bir diğer soru ise “Hazar Hanım ile görüşmeye devam ediyor musunuz?” Sorunun üzerine ünlü yönetmen: “Evet evet. Kendisiyle telefonda görüşüyorum. Arkadaşlığımız devam ediyor.” diye cevap verdi. 

Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra ekranlara döndüğünü söylemiştik. Erdoğan ‘ın
İnci Taneler’i hakkında yorumu ise şu şekilde oldu: “Daha dizi başlamadan oluşan yankılar, seyircinin gösterdiği reaksiyon çok umut verici. Benim hep istediğim bir şey vardı. O da gerçek hayata benzeyen bir hikaye yazmaktı. İnci Taneleri bana bu imkanı verdi. Dizide çok trajik şeyler de var, çok komik şeyler de var. Tıpkı hayat gibi” ifadelerini kullandı.

Hazar Ergüçlü’de bu kadar konuşulmayı beklemiyordu!

Hazar Ergüçlü oynadığı sahnenin bu kadar konuşulması beklemediğini açıkladı. “Ben de bu kadar çok konuşulmayı beklemiyordum açıkçası… Çok mutlu oldum, hep birlikte çok sevindik. Umarım dizimiz de Dilber’in getirdiği reaksiyonları getirecek” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler