Ana SayfaÜnlülerErman Toroğlu'ndan Dikkat Çeken İtiraf: "Çıplak Geziyorum"

İlgili Postlar

Erman Toroğlu’ndan Dikkat Çeken İtiraf: “Çıplak Geziyorum”

 

Boğaz manzaralı evinin kapılarını aralayan Erman Toroğlu, kendinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ile aşk yuvasını kameralara gösterdi.

 

Kariyerine futbol yorumcusu olarak devam eden eskilerin hakemi olan Erman Toroğlu, ünlülerin evini gezen ünlü sunucu Evrim Akın’ın programına konuk oldu. İstanbul’daki Boğaz manzaralı evinde eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladığı evinde damga vuran açıklamalar yaptı.

Evlilikleri ile bir zamanlar gündem olan Erman Toroğlu, eşi ile birlikte kamera karşısına geçti. İstanbul’daki evinin yatak odası da ayna kaplı olduğu dikkat çekti.

 

Daha önce Bodrum’daki evlerinin yatak odasının tavan aynaları sosyal medyanın diline düşmüştü. Toroğlu’nun İstanbul’daki evinin yatak odası da aynalarla dolu olması akıllara Bodrum’daki evini anımsattı.

 

Evrim Akın eve girer girmez şaşkınlığını gizleyemeyerek “Hocam bu nasıl manzara böyle?” şeklinde soru sordu. Toroğlu ise “Biliyorsun benim ayna, taş, tahta ve cam ilgim var. Yatak odasına yine gireceksin fazla karıştırma” diyerek yakındı.

Kariyerine futbol yorumcusu olarak devam eden eskilerin hakemi olan Erman Toroğlu, ünlülerin evini gezen ünlü sunucu Evrim Akın’ın programına konuk oldu. İstanbul'daki Boğaz manzaralı evinde eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladığı evinde damga vuran açıklamalar yaptı.

Toroğlu, kolundaki özel bilekliği göstererek de “Daha başka şeyler göstereceğim yatak odasında sana.” diyerek gündem olmasına esprili bir şekilde gönderme yapmadan duramadı.

 

Evde Çıplak Geziyorum

 

Erman Toroğlu, evinde salonda camların bazılarının içine film yaptığını belirterek “Ben evin içinde çıplak geziyorum ve bu arkadaşlarla muhabbet oluyor. Derken bir gün otelin müdürü bana telefon açtı; “Hocam sizin camlar filmli miydi?” ‘Evet müdürüm’ diye yanıt verdim. ‘Ne filmi var. Karşımda çırılçıplak geziyorsun.’ deyince hemen şuradaki koltuğa oturmam bir oldu.

 

Toroğlu, “Filmleri Ters Yapmış”

 

Filmciyi aradım. Çağırdım. Meğer filmleri ters yaptırdım. Demedi mi? Aynı şaka gibi!” geldi. “Ama tavanda ayna yok”

Kariyerine futbol yorumcusu olarak devam eden eskilerin hakemi olan Erman Toroğlu, ünlülerin evini gezen ünlü sunucu Evrim Akın’ın programına konuk oldu. İstanbul'daki Boğaz manzaralı evinde eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladığı evinde damga vuran açıklamalar yaptı.

Evrim Akın, daha sonra yatak odasını da gezdi. Boydan boya aynalarla dolu odaya girince de ” Ama tavanda yok.” dediği için Ezgi Yavuz “olmuyor, tehlikeliymiş. Eşim aynayı çok seviyor süslü bir adam.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler