Ana SayfaÜnlülerÜnlü Sanatçının ‘Beni Benimle Bırak’ Klibi Yayında!..

İlgili Postlar

Ünlü Sanatçının ‘Beni Benimle Bırak’ Klibi Yayında!..

Ünlü sanatçı Nükhet Duru ‘Hikayesi Var’ isimli albümünde ünlü şarkıcı Funda Arar ile düet yaptığı ve albümün en beğenilen eserlerinden biri olan ‘Beni Benimle Bırak’ın stüdyo klibiyle dinleyiciyle buluşuyor. Detayları Haberimizde..

Ünlü Sanatçının ‘Beni Benimle Bırak’ Klibi Yayında!..

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, kült şarkılarından oluşan ‘Hikayesi Var’ isimli albümünün sürprizlerini yayınlamaya hızla devam ediyor. Albümün üçüncü klibi ünlü sanatçının, Funda Arar ile düet yaptığı ‘Beni Benimle Bırak’ isimli şarkısına geldi. Sözleri Mehmet Teoman’a ait müziği Cenk Taşkan’a ait eserin düzenlemesini ise Febyo Taşel yaptı.

Nükhet Duru kimdir?

Nükhet Duru; “Artık Sadece Bana Ait Değil Bu Şarkılar”

Çağdaş Türk Müziği’nin efsane isimlerinden olan Nükhet Duru, albümün en sevilen ve kliplendirilmesi için yoğun istek aldıkları eserin kibini yayınladıklarını açıkladı. Yepyeni bir yorum, sound ve aranje ile kaydı yapılan parçanın stüdyo klibi, albümün kayıtları sırasında çekilen görüntülerden oluşuyor. Yorumculuğunu beğendiği, birlikte şarkı söylemekten keyif aldığı dostlarıyla bu albümde buluşan ünlü sanatçı Nükhet Duru, “Artık sadece bana ait değil bu şarkılar yorumlarıyla düet yaptığım dostlarıma da ait aynı zamanda. Sevgili Funda Arar bu şarkıya sadece yorumunu değil ruhunu ve duygusunu da kattı” ifadeleriyle açıklama yaptı.

Funda Arar kimdir?

Nükhet Duru, Poll Production ve En Production iş birliğiyle hayata geçen ‘Hikayesi Var’ albümünde geçmiş yıllara damgasını vuran şarkılarının, yeni düzenleme ve yorumlarıyla farklı bir müzik deneyimi yaşatıyor.

İşte Nükhet Duru Ve Funda Arar’ın Yorumuyla Beni Benimle Bırak;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler