Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncuya Sahnede Veda!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncuya Sahnede Veda!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Ünal Kaplan karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu’nu geçtiğimiz haftalarda kaybettik. Başta sevenleri olmak üzere tüm Türkiye büyük bir üzüntü yaşadı. Ölüm haberinin ardından bir çok dostu taziye mesajlarını yayımlandı. Caddebostan Kültür Merkezinde yeni sezona hazır olan ‘Bavul’ oyunu oyuncuları Tarık Ünlüoğlu’nu sahnede andı.

‘Bavul’ Yeni Sezona ‘Merhaba’ Dedi!

Sam Bobrick tarafından kaleme alınan ve Ekin Tuncay tarafından Türkçeye çevrilen yönetmenliği Levent Tülek tarafıdan yapılan Bekir Aksoy ile birlikte Çiçek Dilligil, Mert Astutay ve Yasemin Hadivent gibi usta isimlerinde bulunduğu ‘Bavul’ isimli oyun geçtiğimiz gece Caddebostan Kültür Merkezi içerisinde yeni sezon için merhaba dedi.

Bekir Aksoy’un boşandığı eşinden bomba itiraf!

‘Bizim İçimiz Kan Ağlıyor’

Tiyatro severler arasında büyük ilgi gören oyunun bitiminde ünlü oyuncu Bekir Aksoy; ‘Bugün burda sizleri güldürürken aslında bizim içimiz bir yandan da kan ağlıyordu. Ustamız, büyük oyuncu Tarık Ünlüoğlu için bir dakikalık saygı duruşu rica ediyorum.’dedi. Salonda yer alan bütün tiyatro severler alkışlarla 1 dakikalık saygı duruşuna kalktılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler