Ana SayfaÜnlülerGöksel'den Karadeniz Turu

İlgili Postlar

Göksel’den Karadeniz Turu

Pop müziğin sevilen ve en güzel en özel kadın yazarlarından biri olan Göksel başarı ile yürüttüğü müzik kariyerinin zirvesini tırmanıyor. Milyonların sevgisini kazanan güzel şarkıcı yeni şarkısı ‘Hiç Yok’ ile yoğun ilgi odağı oldu ve ard arda konserleri sürüyor.

 

Göksel’den Unutulmaz Anlar

Trabzon ve Giresun’da verdiği konserlerde sevenleriyle buluşan Göksel  hem yeni hem de eski şarkılardan oluşan repertuarındaki şarkılarla sevenlerini eğlendirdi. Adeta Karadeniz turuna çıkan Göksel konser akşamında sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Sevilen sanatçı şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyerek herkesi coşturdu. Şarkılarını hem eskilerden hem de yenilerden seçerek sevenleriyle bir ağızdan söyledi.

 Göksel Kimdir?

Keyifli Dakikalar Sosyal Medyada

Eşsiz görünümü ve doğasıyla insanı büyüleyen Karadeniz güzel şarkıcı Göksel’i adeta büyüledi.Karadeniz kıyılarında keyifli güzel dakikalarını sosyal medyadan paylaşan Göksel yoğun beğeni aldı. Trabzon ve Giresun’da verdiği konserlerin ardından enerjisini depolayarak  23 Ekim Çarşamba gecesi dünya starlarının da bulunduğu İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu  Açık hava sahnesinde vereceği konserin hazırlıklarına başladı.

Şarkıcı Göksel’den Doğal Paylaşım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler