Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Üç Yılda Eridi!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Üç Yılda Eridi!

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Çiçek Dilligil şu an yaşadığı inanılmaz değişimle adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’i izleyici tombiş halleriyle tanır ve anımsar. Ancak başarılı oyuncunun o eski halinden artık eser kalmadı. Mide küçültme ameliyatı geçiren Çiçek Dilligil tamı tamına 30 kilo verdi. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla hayranlarının büyük beğenisini kazanan Dilligil, ulaşmak istediği kiloyu da takipçileriyle paylaştı.

Çiçek Dilligil Kimdir?

5 Kilo Daha Vereceğini Açıkladı

Çiçek Dilligil uzun süredir ekranlarda gözükmüyordu. Baskül Ailesi adlı diziyle daha çok tanınan Çiçek Dilligil’in deyim yerindeyse eski halinden eser kalmadı. İnstagram’dan paylaştığı fotoğraf ile son 5 kilo daha vereceğini vurgulayan Çiçek Dilligil bir yanda da sporu bırakmıyor. 47 yaşında olan ünlü oyuncunun eşi Bora Öztoprak bile zayıfladıktan sonra Çiçek Dilligil’i tanıyamamış. Baskül ailesi ve Çılgın Bediş dizileriyle daha çok tanınan Çiçek Dilligil mide küçültme ameliyatıyla 30 kilo verdi. Eski halinden eser kalmayan Çiçek Dilligil son yaptığı paylaşımla 5 kilo daha vereceğini vurguladı. Hayranları tarafından birçok beğeni ve yorum alan Çiçek Dilligil soru yağmuruna tutuldu. Ameliyat sonrası beslenmesine dikkat eden Dilligil, hemen hemen her gün spora gidiyor.

İşte Ünlü Oyuncunun Son Hali

Yaşam Biçimini Değiştirmek Zorundasın

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

“Tüp mide derken bir açıklık getireyim, hala soranlar var çünkü, tüp-müp taktırmıyoruz. Sadece mide küçültülüyor. Tabii ki bi dünya kontrolden sonra. Öyle 3/5 kilo vereyim, 90-60-90 olayım falan deyince olmuyor!!! Sonrası da ohhh kestirdin mideyi verdin kiloları kadar kolay da olmuyor.

Başta hızla verilen kilolar bir yerden sonra doğal olarak duruyor ve sen artık yaşam biçimini değişmek zorunda kalıyorsun, sağlıklı ve düzenli olmak zorundasın! Sporu hayatına katman şart! Zira mide büyüyebilen bir şey, bu unutulmamalı! Aldığın 2-3 kilo panik etkisi yaratıyor, acaba yeniden mi diye! Bazen mide tamam ama beyin obeziteni yenemiyorsun!! Bunun için kendine iyi bakmalısın! Düzenli beslenme, egzersiz şart. Her normal insan gibi. Vermeye çalıştığın 3-5 kilonun zevk-i ise kaçınılmaz 38-39 kilodan sonra”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler