Ana SayfaÜnlülerAli Boz'dan "Elimi Bırakma" İle İlgili Tüyolar!

İlgili Postlar

Ali Boz’dan “Elimi Bırakma” İle İlgili Tüyolar!

Ekranın sevilen dizileri arasında yer alan Yeni Dizi “Elimi Bırakma” yeni sezonda ekranda yerini aldı. “Elimi Bırakma” başarılı oyuncuları ile dikkat çekiyor. Elimi Bırakma dizisinin başarılı oyuncuları Alina Boz ve Alp Navruz, canlı yayında dizileriyle ilgili açıklama yaptılar. İşte ünlü oyuncuların Elimi Bırakma ile ilgili açıklamaları…

Elimi Bırakma Dizisi Alkışı Hak Etti!

Alina Boz, dizinin çekimlerine İstanbul’da devam edildiğini anlattı…

Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma dizisi reytinglerde zirveyi kimselere bırakmıyor. Sevilen dizi Elimi Bırakma başrol oyuncuları Alina Boz ve Alp Navruz başarılı oyunculukları ile dizide dikkat çekiyor! Elimi Bırakma dizisinin başarılı oyuncuları Alina Boz ve Alp Navruz, TRT 1, Youtube Elimi Bırakma kanalından canlı yayınla hayranlarının karşısına çıktı. Hem gazetecilerin hem de sosyal medyadan izleyicilerin sorularını yanıtladılar. Alina Boz, dizinin çekimlerine İstanbul’da devam edildiğini anlattı, “Şehir dışında bir çekimimiz yok. Şu anda İstanbul’un Kireçburnu sahilindeyiz” diye konuştu. Hayranlarından destek isteyen Alina Boz, sosyal medyanın önemine işaret etti. “Kardeşinize ulaşacak mısınız?” şeklindeki soru üzerine Alina Boz, herkesin merakla bunu beklediğinden bahsetti ve “Bizim de merakla beklediğimiz soru. Tabii ki önünde sonunda ulaşacağız. Ona da çok yakında diyerek kısa bir spoiler geçebiliriz” açıklamasını yaptı.

Elimi Bırakma Dizisi Oyuncu Kadrosu

Alp Navruz, “Çok yakında güzel sürprizlerimiz var…

Alp Navruz canlı yayına 6 dakika kadar gecikmeli katıldı. Telefonu eline alan Navruz, izleyicilerden gelen soruları beklerken kendisine sürekli kalp atıldığı bilgisi verildi. Dizide en çok etkilendiği sahnenin babaannenin hastalığını öğrendiği sahne olduğunu belirten başarılı oyuncu Alp Navruz, “Çok yakında güzel sürprizlerimiz var. Bayağı yakında… Çok küçük bir sabır istiyoruz. Ondan sonra beklentilerin ötesinde bir şeyler de olabilir. Biz bunları çekerken çok eğlendik” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler