Ana SayfaÜnlülerSertab Erener: Aşkın içini boşalttılar

İlgili Postlar

Sertab Erener: Aşkın içini boşalttılar

Sertab Erener: Aşkın içini boşalttılar. Ünlü şarkıcı Sertab Erener, kariyerinin 25’inci yılını Kerki ve Solfej işbirliğiyle düzenlenen turne kapsamında kutladı. Erener, turne kapsamında sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü şarkıcı en sevilen şarkıları ile konuklarını coştururken, açıklamaları ile dikkat çekti. İşte detaylar…

Sertab Erener: Bazı kadınlar insanların daima kötü olmasını istiyor

Sertab Erener’den unutulmaz konser

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, kariyerinin 25’inci yılını Kerki ve Solfej işbirliğiyle düzenlenen turne kapsamında kutlarken, Güz Konserleri’nde Bursa’da sevenlerinin huzuruna çıktı. Sertab Erener, en sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen konukları ile seslendirdi. Sahnede adeta devleşen ve Erener, unutulmaz anlar yaşattı.

Sertab Erener kimdir?

Sertab 2000’li yıllardan nefret ediyor

Bir yandan şarkılarını seslendiren Sertab Erener, bir yandan da konukları ile sohbet etti. Samimi açıklamalara imza atan Erener, yaz aylarında başlattığı 90’lar polemiğini farklı bir boyuta taşıdı. Erener, “Sertab 2000’li yıllardan nefret ediyor” algısı oluşturulduğunu ifade ederek, “Hayır 2000’li yıllardan nefret etmiyorum. Ancak 90’larla çarpıştırıldığında hep kaybediyor. Dikkat ederseniz aşkın içini de boşalttılar. Bence aşk bu değil.” dedi.

Sertab Erener açıklamaları ile dikkat çekiyor

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Sertab Erener, son olarak geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen bir konserinde yine bomba etkisi yaratan açıklamalara imza atmıştı. Erener, “Şimdiki şarkıların içi o kadar boş, bomboş ki… Bazı kadınlar var, insanlar daima kötü olsun istiyor. Çok garip. Sesler soundlar hep aynı. Doksanlarda romantizm, şiirsellik ve duygu vardı. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Besteler, güfteler düzenlemeler güzeldi. Şimdi o ahengi maalesef bulamıyoruz.” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Sertab Erener’in bu sözlerinin ardından yapılan yorumlarda, sözlerin sanat camiasına atılan oklar olduğu şeklinde yorumlar ortaya çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler