Ana SayfaÜnlülerOrhan Genebay hastalığını anlattı

İlgili Postlar

Orhan Genebay hastalığını anlattı

Orhan Genebay hastalığını anlattı… Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay, sağlığına kavuştu mu? Hastaneden taburcu olan Orhan Gencebay, soluğu nerede aldı? Orhan Gencebay hastalığını atlattı mı? Hastalığı ile ilgili nele dedi? Detaylar haberimizde….

Hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? Sevim Emre açıklama yaptı!

Orhan Gencebay hastalığını atlattı mı?

Sanat camiasının önemli isimlerinden biri olan usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, o anları “Orhan ile bugün stüdyoya gidecektik. Benim single’ımın kayıtları için bağlama çalacaktı. Ancak, sabah ateşler içinde kalkınca hemen ambulansla buraya geldik. Kalbiyle ilgili doktor takibinde olduğu için çok endişe ettim, çok şükür şimdi biraz daha iyi.” şeklinde anlatmıştı. Sevim Emre, Gencebay;’ın hastanede tedavi gördüğü dönemde sağlık durumuna ilişki “Sabah ateşi 39 dereceye çıkınca hemen hastaneye geldik. Tahlilleri yapıldı şu an sonucu bekliyoruz. Sanırım enfeksiyondan dolayı ateşi çıktı. Biraz nabzı yüksek ama çok şükür şimdi daha iyi, bir sıkıntı yok. Kalbiye alakalı bir sorunu yok.” diye konuşmuştu. Yapılan tedavinin ardından sağlığına kavuşan Orhan Gencebay, hastaneden taburcu oldu.

Orhan Gencebay kimdir?

Orhan Gencebay Bülent Ersoy konserinde

Hastaneden taburcu olan Orhan Gencebay, Bülent Ersoy’un Günay’daki konserine gitti. Gencebay, hastalığı ile ilgili yaptığı açıklamada “Yaklaşık iki haftadır rahatsızdım. 41 derece ateşle yanıyordum. Daha yeni yeni iyileşiyorum. Ne olur kusurum olduysa affedin… Berhudar olun.” diye konuştu.

Sevim Emre kimdir?

Usta sanatçı Orhan Gencebay, iki hafta önce aniden fenalaştı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Gencebay, gerekli tetkiklerin ardından uygulanan tedavinin ardından eski sağlığına kavuştu ve hastaneden taburcu oldu. Orhan Gencebay, sevenlerini korkuttu. Usta sanatçının eski sağlığına geri dönmüş olduğunu gören hayranları, rahat bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler