Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu 'Kes Lan Çiroz' Lafını Affetmedi!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu ‘Kes Lan Çiroz’ Lafını Affetmedi!

Ünlü Oyuncu ‘Kes Lan Çiroz’ Lafını Affetmedi!

Ünlü oyuncu Seda Demir, Ebru Şanal ve kıza ile araba yüzünden tartıştığı sırada Ebru Şanal’ın kızı Damla Nur Saybir tarafından kendisine söylenen “kes lan çiroz” lafını affetmedi. Seda Demir tazminat davası açmıştı. Seda Demir’in açtığı dava sonuçlandı. Detaylar haberimizde.

Hem Hakaret Ettiler, Hem Araca Zarar Verdiler

Seda Demir, 2015 yılında aldığı bir ders için Beyoğlu’na gittiler.Otomobilini bir otoparka bırakan Demir’in aracının yanına, başka bir araç park etti. Seda Demir’in park ettiği aracının yanında Ebru Şanal’ın aracı duruyordu. Söylenene göre, Seda Demir araçtan ineceği sırada Şanal hızla kapıyı Seda Demir’in aracına çarptı.Seda Demir ne olduğunu anlamaya çalışırken Ebru Şanal kapıyı kapatıp, sonra tekrar açıp Seda Demir’in aracına ikinci kez zarar verdi.

Seda Demir, “Dikkatli olur musunuz. İkinci kez aracıma vurdunuz” dedi. Bunun üzerine Şanal sessizliğini korurken kızı Damla Nur Saybir, “Kes lan, sana mı soracağız, çiroz, kafanı kırarım” dedi. Bu olay sonucunda neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu anne kız hakkında hemen yasal yollarla hakkını aramaya başladı.

Dava Sonuçlandı

İstanbul’da görülen, merakla beklenen davada nihayet sonuca ulaşıldı. Mahkeme, sanıklardan Ebru Şanal’a hakaret ve tehdit suçundan 4 bin 740 TL, Damla Nur Saybir’e de hakaret, tehdit ve mala zarar verme suçundan 6 bin 740 TL adli para cezası verdi. Seda Demir’in haklı olduğu böylece ispatlanmış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler