Ana SayfaDedikoduBizden önceki karılar yediler birbirlerini

İlgili Postlar

Bizden önceki karılar yediler birbirlerini

Kendisinden önceki dönemlerdeki popçuları sert bir dille eleştiren İrem Derici, “Bizden bir önceki nesildeki karılar yediler birbirlerini” dedi, ortalık karıştı. Sert eleştiri sonrası İrem Derici’ye cevap gecikmedi! Seren Serengil “Bu terbiyesizce avam konuşma tarzını değiştirmelisin” tavsiyesinde bulundu. Bu kez irem Derici Seren Serengil karşı karşıya geldi.

İrem Derici Kimdir?

Bu Kez İrem Derici Seren Serengil Karşı Kaşıya

İrem Derici geçtiğimiz hafta sonu Stockholm’daki konserinde sevenleriyle buluştu. Şarkılarıyla sevenlerini coşturan ünlü şarkıcı şarkı arasında misafirleriyle sohbet etti. Sohbet arasında kendisinden önceki dönemde popüler olan kadın şarkıcılar hakkında çok sert ifadeler kullandı. “Bizden bir önceki nesildeki karılar yediler birbirlerini, 20 senedir ona laf buna laf… Yedi o karılar birbirlerini” gibi sözler sarf eden İrem Derici’ye Seren Serengil çok sert yanıt verdi.

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil Aynı Sertlikte Cevap Verdi

Sunucusu olduğu magazin programı Duymayan Kalmasın’da konuşan Seren Serengil, “Karılar ne demek, ne avam konuşmalar bunlar” dedi. Serengil konuşmasının devamında daha da sertleşerek, “Bu terbiyesizce avam konuşma tarzını değiştirmelisin. Şu senin konuşma üslubunu hayatımda ilk defa izliyorum. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Samimiyet avamlık değildir. Sen daha yüksek yerlere gelebilecekken, ağzını açıp konuştuğun için orada kalacaksın.” cümlelerini kullandı. Seren Serengil’in açıklamaları sonrasında herkes merakla İrem Derici’nin vereceği cevabı bekliyor, İrem Derici’nin Seren Serengil’e cevabını bekleyip göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler