Ana SayfaDedikoduEser Yenenler, Sevgilisiyle Bali'ye Gitmek İçin Kredi Çekmiş

İlgili Postlar

Eser Yenenler, Sevgilisiyle Bali’ye Gitmek İçin Kredi Çekmiş

Eser Yenenler, Sevgilisiyle Bali’ye Gitmek İçin Kredi Çekmiş

Son dönemlerde magazin gündeminde özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Eser Yenenler’den büyük itiraf geldi. Eser Yenenler tek kişilik yaptığı gösteride eski sevgilisini Bali’ye götürmek için kredi çektiğini itiraf edince gösteride olanlar buna oldukça güldü.

“Baktım Çok Pahalı, Kredi Çektim”

Eser Yenenler 5 aydır sahnelediği tek kişilik gösterisi ‘Tbt’de özel hayatına da girdi. Eser Yenenler kendisini dinlemeye gelenlerle bir hayli konuşulacak anısını paylaştı. Eser Yenenler, “Bir kızla çıkıyordum. Çok sosyetikti. ‘Haydi tatile Bali’ye gidelim’ dedi. Google’a bir baktım çok pahalı. Param yetmiyor. Ee kızı da götürmem gerekiyor. Sonunda bankaya gittim” dedi.

Eser Yenenler, bu anısını paylaşırken salonda tabiri caizse kahkahalar havada uçuşuyordu. İzleyicisine kahkahalarla dolu bir gece geçiren Eser Yenenler anısına şöyle devam etti “Tatil için bankadan kredi çektim. Bali’ye gidip tatil yaptık.” Daha sonra Eser Yenenler’in adını vermediği sosyetik güzelin Dila Tarkan olduğu anlaşıldı. Çift, 2016’da birlikte Bali’ye tatile gitmişti. Havalimanında görüntülenen ikili “Soğuktan kaçıyor, güneşe gidiyoruz. Kış şartlarında farklı bir tatil deneyimi olacak.” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler