Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir Eski Aşkına Geri Mi Döndü?

İlgili Postlar

Demet Özdemir Eski Aşkına Geri Mi Döndü?

Demet Özdemir Eski Aşkına Geri Mi Döndü?

Güzel oyuncu Demet Özdemir, bir süre aşk yaşadığı Oğuzhan Özyakup’tan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Furkan Palalı ile tekrar birliktelik yaşamaya başladığı iddia edildi. Magazin gündeminde bu konu uzun uzun konuşulurken güzel oyuncu sosyal medya hesabından magazin haberleri yayınlayan bir sayfada kendi haberinin altına “hiç birlikte olmadık ki” açıklamasını yaparak yalanladı.

“Hiç Birlikte Olmadık ki…”

Demet Özdemir, geçtiğimiz gün doğum gününü kutladı. Arkadaşlarının da yer aldığı kutlamada bir süre önce final yapan NO:309 dizisinde rol arkadaşları da katılmıştı. Bilindiği üzere Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın dizide oynadıkları zaman sevgili olduğu iddia edilmişti. Daha sonra güzel oyuncu Oğuzhan Özyakup ile ilişki yaşamış ama çift ayrılık kararı almıştı.

Demet Özdemir ile Furkan Palalı’nın, bir süredir gözlerden uzak beraberlik yaşadığı, güzel oyucunun tepkilerden çekinmesi nedeniyle bu ilişkiyi gizli yürüttüğü ileri sürüldü. Geçtiğimiz günlerde doğum günü partisi veren Özdemir’i, Furkan Palalı’nın da yalnız bırakmadığı ve ikilinin gecede samimi görüntüler verdiği bilgisine ulaşıldı.

Bu haberler konuşulurken güzel oyuncu Demet Özdemir sessizliğini bozdu. Sosyal medyada haberler yayınlayan bir sayfada Furkan Palalı ile tekrar birlikte olduğu haberinin altına yorumda bulundu. Demet Özdemir konu ile alakalı “hiç birlikte olmadık ki…” yorumunu yaparak hakkında çıkan aşk dedikodularını yalanladı.

Demet Özdemir Eski Aşkına Geri Mi Döndü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler