Ana SayfaDizilerÜnlü Oyuncu Hakan Onat ile Diriliş Ertuğrul, Yeni Bir Düşman Daha Kazandı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Hakan Onat ile Diriliş Ertuğrul, Yeni Bir Düşman Daha Kazandı!

Ünlü oyuncu Hakan Onat, TRT ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’a transfer oldu. Daha öncesinde “Filinta, 46 Yok Olan ve Kod Adı Reaksiyon” gibi dizilerde roller alan oyuncu Onat; bu sezonun 104.bölümüyle, Diriliş’e merhaba dedi.

Başrolünde Engin Altan Düzyatan‘ın oynadığı, yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği ve Mehmet Bozdağ imzasını taşıyan Diriliş Ertuğrul dizisinin, 31 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle, dizi film kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Dizi filmin kadrosuna, geçtiğimiz bölümle dahil olan ünlü oyuncu Hakan Onat, Bilecik Tekfuru’nun komutanı “Angelos” rolüyle Diriliş’e katıldı.

Ünlü Oyuncu Hakan Onat ile Diriliş Ertuğrul, Yeni Bir Düşman Daha Kazandı!

Diriliş’te, Hakan Onat Cemal Hünal’a Destek Olacak!

32 yaşındaki oyuncu Onat; “Angelos” rolüyle, dizi filmin yeni bölümlerinde, Cemal Hünal’ın canlandırdığı “Komutan Ares” karakterine destek olacak. Dizi filmin 104. Bölümünde; Ertuğrul ve Alplerinin, Karacahisar Kalesi’ni fethetmesiyle kaçan Komutan Ares’in, başaramadığı görevler ve işler, Angelos tarafından yapılmaya çalışılacak. Oyuncu Onat; “Angelos” rolündeki otoriter karakteriyle, Bilecik Tekfuru’nun komutanlığını yapacak. Ertuğrul ve Alpleri, yeni bir düşmanla daha çatışmalarına ve direnişine devam edecek…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler