Ana SayfaDizilerSelena dizisi oyuncularına ne oldu!

İlgili Postlar

Selena dizisi oyuncularına ne oldu!

Selena’nın oyuncula ne yapıyor

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran Selena dizisinin yıldızlarına ne oldu biliyor musunuz? İşte küçük oyuncuların yeni halleri.

 2000’lerin ortasında başlayan ve çocukların büyük beğenisini kazanan Selena dizisi oyuncuları, 90’dan sonra doğan nesil için oldukça tatlı anılar barındırıyor. Uzay’da, çok uzak bir gezegen olan Ütopya’da, iyilik ve kötülük arasında büyük bir mücadele vardır. Selena’nın görevi ise insanlara iyilik yapmak ve yaptırmak, Hades’in görevi ise insanlara kötülük yapmak ve yaptırmaktır. Ütopya gezegeninde iyilik ve kötülüğün mücadelesinde kötülüğün temsilcisi Hades iyiliğin temsilcisi Selena’yı yenilgiye uğratarak haftanın birincisi seçilir. Fantastik konuları ele alan dizide, çocuk ağırlıklı bir oyuncu seçimi vardı. Şimdi ise o çocuklar büyüdüler birer yetişkin oldular. İşte Selena’nın oyuncuları ve şaşırtan değişimleri.

 

Dilara Kurtulmuş

Selena dizisinin “Nazlı”sı ve en küçük baş karakteriydi. İki ablasının arasında kalan ve sürekli sonunda karlı çıkan zıpır karaktere can veren oyuncu Dilara Kurtulmuş.
1998 doğumlu olan genç oyuncu, Selena’dan sonra TV ekranlarına dönüş yapmadı.

Gizem Güven

Selena’daki “Leyla” adlı karakteri canlandıran Gizem Güven 1994 doğumlu oyuncu diziler yerine reklamlarda boy gösteriyor.
Gizem Güven şimdi kameraların uzağında bir hayat sürdürüyor.Güven sadece oyunculuk değil, dublajla da ilgileniyor.
Kısa bir süre önce futbolcu Caner Turp ile sözlenerek evlilik yolunda ilk adımı atan Güven; Beykent Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okuyor.Oyunculuğu bırakmayan Güven’in oldukça geniş bir hayran kitlesi de bulunuyor.

Hazal Şenel

Kıvılcım rolüyle Selena’da boy gösteren Hazal Şenel’in yeni hali görenleri şaşırtıyor.

Henüz 13 yaşındayken rol aldığı Selena dizisiyle hayattaki tercihlerini de belirlemiş oldu.

Kıvırcık saçı ve saf hareketleriyle dizi hayranlarının gönlünde taht kuran oyuncu, yeni görüntüsüyle “Büyüdüm” ben diyor.Hazal Şenel, Selena’dan sonra oyunculuğu sürdürdü.

 

Serkan Şenalp

Selena dizisinde Leyla’nın sevgilisi rolünü üstlenen Serkan Şenalp, diziden sonra hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Şenalp, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde okudu. Ama oyunculuk alanında kariyer yapmayı tercih etti.Ardından bir müzik kanalında sunuculuk yapmıştı.

1985 doğumlu yakışıklı oyuncu en son Fatih Harbiye dizisinde rol aldı.

Sinem Kobal

 

Sinem Kobal ise çok küçük yaştan itibaren oyuncu olmayı kafasına koymuştu ve hep o yolda ilerledi. Sinem Kobal’ın Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı.

 Liseden mezun olmasının ardından Beykent Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü’ne katıldı ve de bölümünden başarıyla mezun oldu.

Kobal kariyerine sinema filmleri ve dizilerde devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler