Ana SayfaKimdirHakan Onat Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Onat Kimdir?

Oyuncu ve model Hakan Onat kimdir? Bu sezon, ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde “Angelos” rolüyle boy gösterecek olan oyuncu Hakan Onat kimdir? Daha öncesinde; Kod Adı Reaksiyon, 46 Yok Olan ve Filinta: Bin Yılın Şafağında gibi dizi filmlerde roller alan oyuncu Hakan Onat kimdir? Kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Tam adı Hakan Onat Peynirci olan ünlü oyuncu; 15 Haziran 1986 yılında İzmir’de doğmuştur. Hakan Onat, 2006 Best Model of the Turkey Yarışmasında 4. olarak adını ilk kez duyurmuştur. İlk, orta ve lise öğretimini İzmir’de tamamlamıştır. İkizler burcudur.

Tiyatro oyunculuğuna, ilk kez 2007 yılında oyunculuk bölümü sınavlarına hazırlanırken başlamıştır. 2008 yılında, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü’nü kazanmış ve 2013 yılında mezun olmuştur. Üniversitenin, oyunculuk sınavlarına hazırlanırken tanıştığı Işıl Kesin ile dünya evine girmiştir. Mezun olduğu yıl; İstanbul’da, Zorlu Çocuk Tiyatrosu’yla Türkiye’nin dört bir yanına turneler yaptı.

Hakan Onat; kariyerine önce modellik yaparak başlamış, tiyatro ile devam etmiş ve sonrasında kısa filmlerde roller alarak profesyonel olarak kameralar karşısına geçmiştir. İlk kez; 2012 yılında “Şeytanın Uyanışı” adlı kısa bir filmde rol almıştır.

TV oyunculuğuna ilk kez; 2014 yılında Star TV’de yayınlanan, başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizi filmle başlamıştır.

Modellik, tiyatro, dizi, sinema ve reklam filmi oyunculuğu yapan ünlü oyuncu Hakan Onat, halen; Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev almaktadır.

Yetenekli oyuncu Onat; bu sezon “Diriliş Ertuğrul” dizisinin 4. Sezonunda, Bilecik Tekfuru’nun komutanı ‘Angelos’ karakterini canlandıracaktır. Sevilen fenomen dizide, ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın canlandırdığı “Komutan Ares’in” başaramadığı görevlerde yardımcısı olarak dizide rol alacaktır.

Hakan Onat kimdir

Hakan Onat Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

Diriliş Ertuğrul (2018-4. Sezon-Angelos), 46 Yok Olan (2016-Alper), Filinta: Bin Yılın Şafağında (2015-Samet), Kod Adı Reaksiyon (2014-Serdar)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

Köksüz (2013-Hakan), Şeytanın Uyanışı (2012)

Tiyatro Çalışmaları

Cehennem (2018-Oyuncu), Troyalı Kadınlar (2017-Oyun Asistanı), Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını (2017-Artin), Jennifer’in Düğünü (2016-Oyuncu), Amadeus, Öksüzler, Salome, Tecavüz, Gılgamış, Altı Şahıs Yazarını Arıyor, Evita, Hamlet Makinası, Lorca’nın Kadınları

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler