Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı

Güzellik yarışmasındaki derecesiyle dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, alkollü bir şekilde araç kullandığı için ehliyetine el konuldu.

2014 yılında düzenlenen Miss Turkey’de 3. olsa da kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, oyuncu olarak pek çok projede yer almaya başlamıştı. Oyunculuğuyla da sevilen ünlü isim, geçtiğimiz akşam Etiler’de trafik çevirmesine takıldı. Ekiplerin alkol kontrolü yaptığı oyuncunun sınırların üzerinde alkollü olması nedeniyle işlem yapıldı ve ehliyetine el konuldu.

Kendi aracıyla çevirmeye giren oyuncunun ehliyetine el konuldu. Ekiplerin “Arkadaşınızı arayın gelip aracı” alsın önerisini kabul etmeyen oyuncu evine çağırdığı taksi ile giderken aracı da ekipler tarafından emniyet otoparkına çekildi. Pusat’ın alkollü bir şekilde araç kullanmasının gündeme gelmesi sonrasında oyuncuya yönelik eleştiriler de geldi. Ünlü isimlerin örnek olması gerektiğini söyleyen kullanıcılar oyuncuyu eleştirdi. Aybüke Pusat ise konuyla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Ünlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı
Ünlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı

Sosyal Medyayı Etkin Kullanıyor

Sosyal medyayı en etkin kullanan ünlüler arasında yer alan Aybüke Pusat özellikle bikinili fotoğraflar paylaşmasıyla gündem olmuştu. Şubat ayında Türkiye’de herkes montlar ile dolaşıp soğuktan korunmaya çalışırken sosyal medyada bikinili fotoğraflarına yer veren Aybüke Pusat, aşk hayatıyla da çok konuşulmuştu. Dizideki rol arkadaşı Furkan Andıç ile sık sık görüntülenen ve birlikte tatile çıkan Pusat tüm bu durumlara karşı aşk konusunda net bir açıklama yapmadı. Oyuncunun aşk hayatına dair soru işaretleri hala giderilmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler