Ana SayfaÜnlülerDehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım

İlgili Postlar

Dehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım

Sayna Soleimanpour ile ilişki yaşayan Uraz Kaygılaroğlu paylaştığı son fotoğrafıyla yoğun bir eleştiri almıştı. Oyuncu özür mesajı yayınladı.

Sayna Soleimanpour ile ilişki yaşamaya başladığını geçtiğimiz haftalarda duyuran Uraz Kaygılaroğlu, sevinç pozlarıyla sosyal medyada yakından takip ediliyordu. Fotoğraf sanatçısı sevgilisiyle birlikte vakit geçiren ünlü isim, paylaştığı son fotoğrafıyla eleştirilerin odağında yer almıştı. Dehşet içeren fotoğrafıyla fark yaratmak isteyen oyuncu, sosyal medyadan tam ters bir tepki aldı. Gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu, çok üzüldüğünü belirterek özür diledi.

Sevgilisinin Sergisi İçin Poz Verdi

Sakla Beni dizisindeki başrol performansıyla büyük beğeni alan oyuncu, sevgilisinin açacağı sergi için objektif karşısına geçti. Ancak kesik kadın başı ve organlarının yer aldığı bu fotoğraf, dehşet içeriği ile sosyal medyada kabul görmedi. Kadına karşı şiddetin önlenemediği Türkiye’de böyle bir poz verdiği için sanatçı kişiliği ile eleştirilen Uraz Kaygılaroğlu, bu fotoğrafa karşı özür mesajıyla tüm Türkiye’den özür diledi.

Dehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım
Dehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım

“Çok Üzüldüğümü Belirtmek İsterim”

Sosyal medya hesabından yazılı bir şekilde açıklama yapan oyuncu, “Sosyal medyada ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler