Ana SayfaÜnlülerÜnlü Modacı Nur Yerlitaş Yara İzini Takipçileriyle Paylaştı!

İlgili Postlar

Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Yara İzini Takipçileriyle Paylaştı!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş’a beyin kanseri teşhisi konmuş ve 6 Ağustos’ta ameliyat için masaya yatmıştı. Nur Yerlitaş sosyal medya hesabından ameliyat izini takipçileriyle paylaştı. Detaylar Haberimizde..

Nur Yerlitaş’ın Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri!

Geçtiğimiz Ay Ameliyat Olan Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Yara İzini Takipçileriyle Paylaştı!

Modacı Nur Yerlitaş’a öncesinde beyin kanseri teşhisi konmuş ve ünlü modacı 6 Ağustos’ta ameliyat masasına yatmıştı. Tedavi süreci halen devam eden Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün bir etkinlikte ameliyat sonrası ilk kez kameralara yansımıştı. Nur Yerlitaş’ın kısa saçları sosyal medyada çok konuşulmuş ve Yakın dostlarıyla birlikte objektiflere poz veren Modacı Nur Yerlitaş’ın kısacık saçları ile sosyal medyada olay olmuştu.

Ameliyat İzini ‘ihlas’ Notuyla Yayınladı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş geçirdiği operasyonun boyutunu ilk kez bu kadar yakından takipçileriyle instagram hesabından paylaştı. Nur Yerlitaş bu fotoğrafını hemen altına ‘ihlas’ notuyla yayınladı. Çok ciddi bir operasyon geçiren ünlü modacının başına yaklaşık 20 dikiş atıldığı öğrenildi. Ünlü modacının fotoğrafı medyada büyük yankı uyandırdı. Sevenlerini Nur Yerlitaş’a acil şifalar dileyip, ‘Nur Hanım Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. Acil şifalar’ mesajları paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler