Ana SayfaÜnlülerÜnlü Mankenden Dava!...

İlgili Postlar

Ünlü Mankenden Dava!…

Ünlü manken Yaşar Alptekin’den ses sanatçısı Onur Akay’a dava şoku!. Posta Gazetesi’ndinin hazırlamış olduğu özel haberine göre; Yaşar Alptekin’den Onur Akay röportajına dava açıldı. İşte çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Onur Akay, Selin Ciğerci’nin aldatıldığını iddia etti!

Ünlü Mankenden Dava!…

Türkiye’ nin en ünlü eski manken ve modellerinden Yaşar Alptekin, magazin camiasının felaket tellalı olarak tanınan, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın, merhum sanatçı Zeki Müren’le alakalı sanatçının sırdaşı Göksenin Çakmak ile yaptığı olay röportaja hukuki süreç başlattığı öğrenildi.

Yaşar Alptekin Kimdir?

Ünlü Manken Ali Eyüboğlu’ nu Seçti…

Ünlü model Yaşar Alptekin, sanatçı Onur Akay’ın son dönemlerde yankıları hala devam eden ‘Zeki Müren’ adlı röportajıyla alakalı hukuki süreçe girdiğini, menajeri vesilesi ile ünlü magazin gazetecisi Ali Eyüboğlu’ nu bilgilendirdi. Ünlü modelin menajeri, “Yaşar Bey bu iddialarla ilgili hukuki süreci dün başlattığı için, konuşmayı doğru bulmamaktadır.” ifadelerini kullandı.

Zeki Müren kimdir?

“Ne Yazık ki Nişan Yüzüğünü Attım.” 

Türk alaturka müziğinin efsane sanatçılarından merhum Zeki Müren’ in yakın arkadaşı hatta sırdaşı Göksenin Çakmak, ünlü sanatçının vefat yıldönümü olan geçen 24 Eylül tarihinde yazar ve ses sanatçısı Onur Akay’a çarpıcı açıklamalarıyla magazin dünyasında bomba etkisi yaratan iddialar ortaya atmıştı.
Sırdaş Göksenin Çakmak, Zeki Müren’in yıllar önce eski manken Yaşar Alptekin ‘le nişanlandığını iddia etmişti. Onur Akay’ın; “Zeki Müren’in yıllar önce bir erkek mankenle nişanlandığını açıkladınız. Bu konuyu araştırdığımda ise bu mankenin Yaşar Alptekin olduğunu iddia edenler oldu. Doğru mu acaba bu isim?” ifadesiyle yönelttiği sorusuna şöyle cevap vermişti; “Doğru. Yaşar Alptekin o zaman çok ortada ve beğenilen birisi. Nişan yapıyorlar. Yaşar Alptekin o zaman spora gidip geliyor. Eve geldiğinde ayakları korkuyor. Zeki Müren derdi ki, “Fare leşi gibi koku. Tahammül edemediğim bir şey bu. Ne yazık ki nişan yüzüğünü attım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler