Ana SayfaÜnlülerÜnlü isimler Çorlu'daki tren kazasına duyarsız kalmadı

İlgili Postlar

Ünlü isimler Çorlu’daki tren kazasına duyarsız kalmadı

Ünlü isimler Çorlu’daki tren kazasına duyarsız kalmadı. Çorlu’da gerçekleşen tren faciasının ardından hayatını kaybeden insanlar için taziye mesajları yayınlayana sanat camiasından ünlü isimler, acılarını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Çorlu’da meydana gelen tren kazasının ardından ünlüler dünyası sosyal medyadan paylaşım yaptı

Dün akşam Uzunköprü-İstanbul seferini yapan yolcu treni Tekirdağ’ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi’nde seyrettiği sırada raydan çıktı. Trenin beş vagonunun devrildiği kazada, 24 yolcu yaşamını yitirdi, 318 kişi de yaralandı. Tüm Türkiye yaşanan acı olayla üzüntüye boğuldu.

Ünlülerden Çorlu paylaşımı

Herkes üzüntüsünü ve taziye mesajlarını sosyal medyada paylaşırken, ünlü isimler de paylaşımları ile başsağlığı dileklerini ilettiler. İşte o isimlerden bazılarının paylaşımlarında yer verdiği ifadeler:

Safiye Soyman: Çorlu’daki tren kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de, acil şifalar dilerim. Allah’ım bu tür kazaları tekrar yaşatmak nasip etmesin.

Hande Yener: Tren kazasında yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Demet Akalın: Çorlu… Allah’ım sen yar ve yardımcıları ol. İnsanın elinin yazmaya korktuğu bir rakam 24 can. Sabır ve rahmet diliyorum yüce Rabbim’den.

Nur Yerlitaş: Tekirdağ Çorlu’da meydana gelen tren kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum

Hatice: Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dualarımız onlarla.

Çelik: Başımız sağ olsun Canım Vatanım.

Gülşah Saraçoğlu: Çorlu’da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Hadise: Tekirdağ Çorlu’da yaşanan tren kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Mert Fırat: Hepimizin başı sağ olsun. Ailelerine sabırlar dilerim. İnsanımızın canının hesabını sormaya ya da olayı sorgulamaya itiraz olanların da hakkında iyi dileklerimi sunuyorum, onlar anlar. Her şey siyasi rant değildir azıcık vicdanlı olun.

Seda Bakan: Başımız sağ olsun.

Fettah Can: Tren kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler