Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç eşi Chloe'nin göbeğini öpmelere doyamadı. Bebek mi geliyor?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç eşi Chloe’nin göbeğini öpmelere doyamadı. Bebek mi geliyor?

Serdar Ortaç eşi Chloe’nin göbeğini öpmelere doyamadı. Bebek mi geliyor? Son dönemlerde baba olacağı müjdesi beklenen Serdar Ortaç sonunda muradına eriyor mu? Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan hamile mi? Serdar Ortaç baba mı oluyor? Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç, 4 Yıldır Sana Aşığım CHLOE…

Serdar ortaç baba mı oluyor?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde eşi Chloe Loughnan ile birlikte eğlenmek için bir gece kulübüne gitti. Ortaç, eşiyle eğlenirken göbeğini uzun uzun öptü. Son günlerde baba olacağı haberleri ile gündeme gelen Serdar Ortaç’ın bu hareketi “Chloe Loughnan hamile mi. Serdar Ortaç baba mı oluyor?” sorularını gündeme getirdi.

Serdar Ortaç kimdir?

2018’de bebek istiyoruz demişlerdi

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti, daha önceden yaptıkları bir açıklamada “2018 yılında bebek sahibi olmak istiyoruz.” demişti.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç’tan bebek sinyali

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde ‘Farklı Sahne Yaz’ programına konuk olarak katılmıştı. Programın diğer konuğu ünlü oyuncu Ümit Erdim, Ortaç’a baba olma temennisinde bulunmuş, o da “Hissediyorum yakın zamanda baba olacağım, görürsünüz bak.” şeklinde yanıt vermişti. Serdar Ortaç’ın bu yanıtının ardından 2014 yılında dünya evine girdiği Chloe Loughnan’ın hamile olabilme ihtimali çıkarılmıştı.

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 2014 yılında gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girmişti. Birbirlerine sırılsıklam aşık olan çiftten, dört yıldır bebek müjdesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler