Ana SayfaÜnlülerHande Doğandemir aşk iddialarına ne dedi?

İlgili Postlar

Hande Doğandemir aşk iddialarına ne dedi?

Geçtiğimiz dönemde Mert Fırat ile ayrılan Hande Doğandemir hakkında çıkan aşk dedikodularıyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar.

Son dönemlerin popüler oyuncularından Hande Doğandemir, birlikte olduğu Mert Fırat’tan ayrılarak uzun bir süre gündemde kalmıştı. 1 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra hakkında pek çok haberin çıkmaya başladığı Hande Doğandemir, konuyla ilgili açıklama yaparak iddialara netlik kazandırdı.

Hande Doğandemir’den samimi açıklamalar

Hande Doğandemir Burak Yılmaz ve Taha Efe Kesgün ile anıldı

Mert Fırat’tan ayrıldıktan sonra Burak Yılmaz ile Çeşme’de görüntülenen Hande Doğandemir, Burak Yılmaz ile aşk yaşadığı konuşulmuştu. Bu iddialar üzerine yine açıklama yapan oyuncu, “Ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık” demişti.

Bu iddiaların ardından ise şimdilerde Hande Doğandemir ile Mimar Taha Efe Kesgün’ün birlikte olduğu konuşuluyor. Maslak’ta bir mekanda görüntülenen çift, aşk konusunda ciddi bir veri sağlarken bu iddialara karşılık Hande Doğandemir yeniden açıklama yaptı.

Hande Doğandemir kimdir?

İddiaları yalanladı!

Hande Doğandemir, “Bugün özel hayatımla ilgili hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir gerçeklik payı olmadan yapılan bu haberlere karşı kırgınlığımı bir kez daha belirtip, gündemi gereksiz yere meşgul etmemenizi gazeteci arkadaşlarımızdan tüm içtenliğimle rica ediyorum.” diyerek gündemde yer alan iddiaları yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler