Ana SayfaDedikoduÜnlü Futbolcunun Sevgilisi Masumca Fotoğraf Paylaştı, Aldatıldığı Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Ünlü Futbolcunun Sevgilisi Masumca Fotoğraf Paylaştı, Aldatıldığı Ortaya Çıktı!

Ünlü Futbolcunun Sevgilisi Masumca Fotoğraf Paylaştı, Aldatıldığı Ortaya Çıktı!

Manchester United’da forma giyen genç yıldız Jesse Lingard’ın sevgilisi Jena Frumes, sosyal medya hesabından hiçbir şeyden habersiz sevgilisinin fotoğrafını paylaştı. Jena Frumes bu fotoğraftan saatler sonra aldatıldığını öğrenip ünlü futbolcuyu terk etti.

Meğerse Sosyal Medyadan Tanıştığı Kadınla Aldatıyormuş!

Futbol dünyasının gelecekteki önemli isimlerinden biri olması beklenen genç futbolcu Jesse Lingard’ın özel hayatı futbolda ki başarısı kadar güzel gitmiyor. Biraz karışık bir dönemden geçen Lingard’ın sosyal medyadan tanıştığı bir kadınla sevgilisini aldattığı ortaya çıktı.

Uzun süredir birlikte olduğu Jena Frumes’ı sosyal medyada tanıştığı Leonie Borek ile aldattığı öğrenilen Lingard, sevgilisi tarafından terk edildi. Ancak aldatıldığını Jena Frumes ile beraber herkes öğrenmiş oldu. Jena Frumes’in yaşadıkları, bir kadının yaşayabileceği en ağır aldatma olaylarından biri oldu.

Hiçbir Şeyden Haberi Olmaksızın, Aşkını İlan Etti

Sevgilisinin kendini aldattığını bilmeyen Jena Frumes, genç futbolcunun oynadığı bir maçtan götüntüsünü çekerek sosyal medya hesabında paylaştı. Bu masum paylaşımın ardından sadece bir saat sonra ise aldatıldığını öğrendi. Aldattığı kadın olan Borek, Lingard’ın fotoğrafının altına ‘Aşk Böceği’ yazınca, yıldız futbolcu gerçekleri anlatmak zorunda kaldı.

Yıldız futbolcunun hayranı olan Leonie Borek ile sosyal medyadan tanışıp defalarca birlikte olduğu iddia edildi. Ancak Borek yaptığı açıklamada sadece 10 Aralık tarihinde buluştuklarını ve o gece 3 kez birlikte olduklarını açıkladı. Bu buluşmanın ardından sadece 5 gün sonra Jesse Lingard ve sevgilisi Jena Frumes doğum günlerini kutlamıştı.

Lingard’ın kendisi ile daha önce de birlikte olmak istediğini ancak yıldız futbolcuyu iki kez reddettiğini açıklayan Borek, “Daha sonra beni antrenman tesislerine götürdü. Bana antrenman formasını hediye etti. Uzun süre peşimi bırakmadı. Ben de en sonunda teklifini kabul ettim” dedi ama Lenoie Borek bu açıklamaları yapsa da sosyal medya da büyük tepki aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler