Ana SayfaDedikoduİdil Fırat'ın Acı Günü!

İlgili Postlar

İdil Fırat’ın Acı Günü!

Sosyetik Güzel İdil Fırat Anneannesini Kaybetti!

Sosyetik güzel İdil Fırat, anneannesi Seyhan İdil’i kaybetti. Büyük üzüntü içerisinde olan İdil Fırat, cenaze töreninde oldukça bitkin gözüküyordu. Törende dikkat çeken olaylardan biri ise İdil Fırat’ın eski sevgilisi Engin Öztürk’ün de orada olmasıydı.

Sosyete Camiasından Birçok İsim Törene Katıldı

İdil Fırat’ın annesi Sibel Kerimoğlu ve teyzesi Oya İdil Gencoglu’nun annesi olan Seyhan İdil’in hayatını kaybetti. Cenaze töreninde Sibel Kerimoğlu’nun eski eşi Önder Fırat’ta vardı. Önder Fırat eski eşinin acılı gününde onu yalnız bırakmadı.

Cenaze töreninde dikkatleri üzerine çeken diğer olayda İdil Fırat’ın eski sevgilisi olan Engin Öztürk’ün de törende olmasıydı. Seyhan İdil’in cenaze törenine sosyete camiasından birçok isim katıldı. Seyhan İdil’i son yolculuğuna uğurlayan arkadaşları arasında, Arzu Sabancı, Ceylan Çapa, Feryal Gülman, Erkut Soyak, ve Dilek Hanif vardı.

“Lütfen Bu Acı Günümde Haberlerinizi Dikkatli Yazın.”

Cenaze namazının kılınmasının ardından gazetecilere “Lütfen bu acı günümde haberinizi dikkatli yazın, Engin’in ailemle de bir hukuku var, taziye ve teselliye geldi” sözleri, ikilinin ayrı olduğu, Engin Öztük’ün eski sevgilisine taziyelerini bildirmek için cenazeye geldiği yorumlarına neden oldu. İdil Fırat bu açıklamasında barışmamış olduğunun sinyalini verdi.

Sosyetik Güzel İdil Fırat Anneannesini Kaybetti!
Sosyetik Güzel İdil Fırat Anneannesini Kaybetti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler