Ana SayfaDedikoduHande Erçel, Murat Dalkılıç'la Çıkan Aşk Dedikodularını Doğruladı!

İlgili Postlar

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la Çıkan Aşk Dedikodularını Doğruladı!

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la Çıkan Aşk Dedikodularını Doğruladı!

Yılın en çok konuşulan aşk dedikodusu olan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkı için iki tarafta hep sessiz kalmıştı. Geçtiğimiz gün kişisel bir marka kategorisinde “Kadın” ödülüne layık görülen Hande Erçel bu konu ile alakalı yeşil ışık yaktı. Hande Erçel, törenden sonra Murat Dalkılıç’ın evine gitti.

“Bunları Sonra Konuşuruz”

Star TV ekranlarında yayınlanan “Siyah İnci” dizisinde ki oyunculuğu herkes tarafından beğenilen Hande Erçel, başarısının yanı sıra sürekli aşk dedikoduları ile magazin gündeminde yer alıyor. Son zamanların en çok konuşulan aşk haberi ise Murat Dalkılıç ve Hande Erçel olmasına rağmen taraflardan bir ses çıkmaması da bu haberi doğrular yönde.

Geçtiğimiz gün kişisel bir marka kategorisinde ‘Yılın En İyi Kadın Marka’ ödülünü aldı. “Halk tarafından böyle bir ödüle layık görülmek gurur verici” diyen oyuncu,çıkışta magazincilerin sorularını yanıtladı. Hande Erçel’e Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşk iddiaları sorulunca güzel oyuncu “bunları başka zaman konuşalım” yanıtını verdi.Teşekkür ederek daha fazla soru yanıtlamayan Hande Erçel’in törenden sonra Dalkılıç’ın Beykoz Konakları’ndaki evine girdiği görüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler