Ana SayfaÜnlülerÜnlü dublajcısının burnu kırıldı!

İlgili Postlar

Ünlü dublajcısının burnu kırıldı!

Dizilerde Necati Şaşmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimleri seslendiren Umut Tabak, yol verme tartışması yaşadı. Kavgada Tabak’ın burnu kırıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ el dublörü kullanıyormuş!

Sabah saatlerinde motosikletiyle otoparktan çıkacağı sırada kornaya uzun süre basan komşusunu uyaran Umut Tabak, araçta bulunan Ergün T. ile kavgaya tutuştu. Motosikletin üzerindeyken aldığı yumruk darbesiyle burnu kırılan ünlü Umut Tabak, saldırgandan şikayetçi oldu. Ergün T. ise olay sırasında kendisine küfürler savurduğu gerekçesiyle Umut Tabak’ı şikayet etti.

Durmadan korna çaldı!

Dublaj sanatçısının yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturmalarda Ergün T. hakkında, Umut Tabak’ın burnunu kırarak basit bir şekilde yaraladığı gerekçesiyle dava açıldı. Ergün T.’nin şikayeti üzerine Tabak hakkında “hakaret” suçunda iddianame düzenledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddanamede olay şu şekilde anlatıldı;

“Umut Tabak, evinden ayrılmak için otoparktaki motosikletine binerek hareket etti. Tabak, önünden geçen yayalara yol verdiği sırada arkasında bulunan araç şoförü sürekli kornaya basarak ilerlemesini istedi. İki gün sonra yine aynı otoparkta arkasında korna çalan kadını gören Tabak, araca yaklaşarak komşularına daha saygılı olmaları için uyarı yaptı. Bu sırada araçta bulunan Ayşe G.’nin kardeşi Ergun T., Umut Tabak’a tehditler savurmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine saldırıya uğrayan sanatçının burnu kırıldı. Tabak, hastaneden darp raporu alarak kendisine saldıran kişiden şikayetçi oldu. Hakarete uğradığını belirten Ergun T. de Tabak’tan şikayetçi oldu.”

İki yıla kadar hapis cezası!

Yaşanan tartışma anında Umut Tabak hakkında Ergun T.’ye “Sen neden karışıyorsun lan ya…” diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıkacak olan dublaj sanatçısının iki yıla kadar çıkan hapsi isteniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler