Ana SayfaÜnlülerAmazon Kadını Tarifine Uyuyorum!

İlgili Postlar

Amazon Kadını Tarifine Uyuyorum!

Amazon kadını tarifine uyuyorum! Yeni çıkarttığı İnfilak isimli single’ı ile zirveyi zorlayan Gülben Ergen, Emre Saygı’nın sunduğu Hadi Be isimli programa konuk oldu. Çok özel itiraflarda bulunan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bakın neler anlattı…

Seren Serengil’den Yaşar İpek ve Gülben Ergen açıklaması geldi

Amazon kadını tarifine uyuyorum!

Amazon kadını tarifine uyuyorum! İnfilak isimli yeni single çalışmasını sevenleri ile buluşturan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, internet üzerinden yayınlanan Emre Saygı’nın sunduğu Hadi Be isimli programa konuk oldu. Keyifli geçen sohbette Gülben Ergen, hakkında bilinmeyenleri ve merak edileneri anlattı.

İşte Gülben Ergen’in anlattıklarından bazı satır başları…

Gülben Ergen kimdir?

Amazon Kadını Tarifine Uyuyorum!
Amazon Kadını Tarifine Uyuyorum!

Dizilerde yer alamam!

Sizi Amazon kadınlarına benzetiyorlardı hatta bir açıklamanız da vardı…

Bana yakıştırdıkları ve benimde yok canım ben Amazon kadını değilim demedim. Çünkü Amazon kadınları ata ters binerek ok atan kadınlar yani yaşamın bütün zorluklarına göğüs gerip başkaldıran, kendi derdine kendi derman olan yarasını kendi saran, okunu yayını kendi taşıyan emekçi kadın tarifi, bende o tarife uyuyorum.

Sizi tekrardan dizilerde görebilecek miyiz?

-Dadı dizisinden sonra çok kolay ikna olamadım. Bir de çocuklardan dolayı olamam. Dizi çok vakit alıyor. Biz Dadı’yı sitcom çekiyorduk ve sesli çekiyorduk. Baya tiyatro sahnesi gibi çekiyorduk ve iki günümüzü alıyordu. Öyle bir proje olursa düşünebilirim. Ama çocuklardan dolayı haftanın beş gününü veremem.

Anne terliği yediğim çok oldu!

Küçükken nasıl bir çocuktunuz? Hareketli veya içine kapanık mıydınız?

-İçime kapanık olduğum hiç öyle bir dönem hatırlamıyorum hayatımda. Ben hep dışına açık bir insandım yani annem hep ‘yavaş konuş’ derdi. Ellerim kollarım durmazdı. Barış Manço’nun ellerine bakardım ne kullansam ne taksam ve hep bir konuşma hali vardı bende. Anne terliklerini çok yediğim ve kaçtığım olmuştur.

İnfilak şarkısında sizden izler var mı? Kiminle şarkı söylemek isterdiniz?

-Sizin duymadığınızda patlamalar var bu şarkıda. Benim içimdeki bütün infilaklar bu şarkıda var. Ama kendimi çok güçlü kıldım sabırla birlikte. Kiminle şarkı söylemek isterdim sorusunda da aklıma bir isim geliyor ama benim sesim ona yeter mi bilmiyorum. Whitney Houston’la şarkı söylemek isterdim

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler