Ana SayfaÜnlülerÜnlü DJ Emrah Karaduman Hastaneye Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Ünlü DJ Emrah Karaduman Hastaneye Kaldırıldı!

Aleyna Tilki ile birlikte çalışan ve kısa sürede popüler olan Ünlü DJ Emrah Karaduman saldırıya uğradı. Eskişehir’de etkinlik için bulunan Emrah Karaduman, bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda şoförü de yararlanan Emrah Karaduman’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Saldırı sonrasında en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca’nın saldırıda ağır bir şekilde yaralandığı açıklanırken bu saldırının neden gerçekleştiği de araştırılmaya başlandı.

Hayati Tehlikesi Sürüyor! 

Emrah Karaduman için yapılan açıklamalar oldukça dikkat çekerken, özellikle yapılan ilk açıklamalarda hayati tehlikenin bulunduğu ve riskli sürecin devam ettiği belirtildi.

Saldırı Nasıl Oldu?

Yaşanan bu olaydaki sır perdesi henüz aralanmadı. Öğrenilen bilgilere göre Eskişehir’de performans gösteresi yapmak adına gece kulübüne girmek üzere olan Emrah Karaduman bu esnada saldırıya uğradı.   Saldırıyı yapan kişinin kimliği tespit edilemezken polis olay yeri üzerinden soruşturma ve inceleme başlattı.

Emrah Karaduman Kimdir?

4 Kasım 1987 tarih doğumlu Emrah Karaduman, besteci ve aranjör olarak tanındı. Pek çok farklı projede yer alan besteci ilk albümünü 2015’in Haziran ayında yayınladı ve Toz Duman ile piyasaya giriş yaptı. Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise gibi çok önemli isimlerle çalışan Emrah Karaduman’ın son projelerinden birisi olan Cevapsız Çınlama en çok dikkat çeken projelerden birisi oldu. Özellikle Aleyna Tilki bu proje ile birlikte Türkiye’nin en önemli yıldızlarından birisi haline geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler