Ana SayfaÜnlülerKadir Doğulu Dubai'de Gözaltına Alındı !!

İlgili Postlar

Kadir Doğulu Dubai’de Gözaltına Alındı !!

Neslihan Atagül ile evli olan yakışıklı oyuncu  Kadir Doğulu, arkadaşları ile birlikte gittiği Dubai’de havalimanında görevli polislerin kontrolüna takıldı. Yayınladığı video ile arkadaşlarıyla birlikte karakolda tutulduklarını anlatan Doğulu, “Bir küfür yemediğimiz kaldı” açıklamasında bulundu.

Kadir Doğulu Dubai'de Gözaltına Alındı !!

YAŞADIĞI TALİHSİZ OLAYI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu bir organizasyon için Dubai’ye davet edildiğini fakat havaalanına ayak bastığı gibi polislerin kötü muamelesi ile karşılaştığını açıkladı. Hızlı geçiş bölümünün biraz dışında durdukları için sorun çıktığını belirten Kadir Doğulu, bu anları videoya kaydetti. Doğulu yaşadığı talihsiz olayı anlattığı videoyu sosyal medya hesabınnın  instastory kısmında takipçileri ile paylaştı . Kadir Doğulu ” Kendileri davet ettiler beni buraya” diyerek şunları söyledi:

Kadir Doğulu Dubai'de Gözaltına Alındı !!

AŞAĞILANDIK, BİR KÜFÜR YEMEDİĞİMİZ KALDI

“Her şey mükemmeldi. Ta ki Dubai’ye ayak basana kadar. Ben bu kadar kompleksili bir polis takımı yada havaalanı çalışanı görmedim. Sadece Fast Track çizgisinden bir tık dışarı çıktık diye, onunla ilgili memura soru sorduk diye karakolda bekletildik yarım saat . Fast track kartlarımız elimizden alındı. Bize geri verilmedi. Yüzümüze dahi bakılmadı. Aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı.  Dubai havalimanındaki polisler bana ilkokul öğretmenimi hatırlatıyor. Konuşma! Gülme! Bakma! Kalkma! İnanılır gibi değilsiniz… 4 saat sonra çıkabildik  Dubai Havalanı’nından. Tam 4 saat sonra!  Sebebini bilmiyoruz!  Kesinlikle bilmiyoruz! Hiçbir şey söylemiyorlar… sonra gelip özür dilediler bizden. 4. saatin sonunda sizin ülkenizi itemiyorum çok meraklı değilim ben ülkeme dönmek istiyorum bana pasaportumu verin dedim baktılar iş ciddiye bindi birden kibarlaştılar bu ülkede 1 dakika bile durmak istemiyorum uçak bileti alıp döneceğiz”

Kadir Doğulu Dubai'de Gözaltına Alındı !!

DUBAİ’YE GELMEDEN ÖNCE TEKRAR DÜŞÜNÜN, İŞİNİZ DÜŞMÜYORSA GELMEYİN

Kadir Doğulu bir süre sonra ikinci kez aynı muameleye maruz kaldığını duyurdu:

“Dubai’de ikinci kez gözaltına alındım. Kimliğimi istediler. ‘Yanımda olmayabilir, neden?’ dedim diye sorduğum için  yani çıldırmamak elde değil ama bu piskolojik savaş belli  hiç bişi söylemiyolar. Acı olan beni bir şirket maç izlemem için davet etti. Şimdi eziyet ediyolar herhalde havaalanından çıktıktan sonra misafirperverliklerini gösterecekler. Dubai’ye gelmeden önce tekrar tekrar düşünün. İşiniz düşmüyorsa gelmeyin. ”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler