Ana SayfaÜnlülerSema Yarışmada Birinciliğini Tehlikeye Attı!

İlgili Postlar

Sema Yarışmada Birinciliğini Tehlikeye Attı!

Survivor’ın en iddialı yarışmacılarından birisi olan Sema, yaşadığı sakatlık sonrasında oldukça zorlu bir süreçten geçti.

Özellikle final oyununda yüksek bir rampadan aşağı atlayan ve yüksekliği kestirememesi nedeniyle oldukça kötü bir şekilde yere düşen Sema, ayağının çok kötü halde olmasına rağmen oyuna devam etti. Sabriye ile final oyunu oynayan ve bu final oyununu kazanarak sakat sakat dahi olsa birinci olmayı başaran Sema, kendi kariyerini ve yarışmadaki birincilik şansını da tehlikeye attı.

Doktoru İzin Vermemişti!

Doktorun kendisine oynama izni vermemesine rağmen Sema’nın oynamak istemesi bu konuda oldukça zorlu final oyununun oynanmasına neden oldu. Oyun sonrasında Sema’nın ayağının çok daha kötü bir hale geldiği görüldü. Konuyla ilgili Survivor Panorama’da değerlendirmeler yapan 2017 yarışmacılarından Seda Demir ise hırslı Sema için en büyük sorunlardan birisi olduğunu söyledi.

Hırsı Sorun Yaratabilir!

İnsanların hırs nedeniyle çok zorlu durumlara sokabileceğini söyleyen Seda Demir, zamanında benzer bir durum yaşadığını belirtti. Seda Demir yaptığı açıklamalarda final oyununda kendi takım arkadaşına karşı Sema’nın böylesine hırslı bir şekilde mücadele etmesinin normal olmadığını ve kendini çok büyük sakatlıklar ile karşı karşıya bırakma durumunda olduğunu söyledi.

Sema tarafından yapılan bu davranış adadaki yarışmacılar tarafından da eleştirilmişti. Fakat Sema oyuna devam etmek istediğini söyleyerek tüm riskleri almış ve başarılı bir final oyunu ile sembol ödülünü kazanmayı başarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler