Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz’dan Erkan Petekkaya’da Gönderme!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Erkan Petekkaya’da Gönderme!

Deli Aşk filminin galasına pek çok ünlü isim katılırken Cem Yılmaz da galaya katılan isimler arasında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya tarafından yapılan açıklamalara nasıl yanıt vereceği merak edilen Cem Yılmaz, galaya katıldığı sırada basın ile bir araya geldi. Erkan Petekkaya’nın kendisi hakkında söylediği sözler hatırlatılan Cem Yılmaz, özellikle söylediği sözler ile sosyal medyada dikkat çekti.

Cem Yılmaz’dan Özel Mesaj!

Cem Yılmaz Erkan Petekkaya’nın sözleri için “Paramparça bir açıklama olmuş. Eğilmesine gerek yok, zahmet etmesin” yanıtını vererek bu konuda imalı bir şekilde gönderme yaptı. Özellikle Petekkaya’nın daha önce yaptığı açıklamalarda filmlerini beğenmiyorum ama gösterileri önünde eğilirim açıklaması iki ünlü isim arasında oldukça gergin bir sürecin yaşanacağını da göstermişti.

Cem Yılmaz tarafından yapılan yeni açıklamalarda ünlü isme karşılık herhangi bir olumlu adım atılmazken benzer sertlikte bir açıklama geldi. Cem Yılmaz’ın yaptığı açıklama sonrasında özellikle Erkan Petekkaya’nın bu süreci ilerletip ilerletmeyeceği merak edildi. Deli Aşk filminin galasına katılan Cem Yılmaz, aynı zamanda film hakkında değerlendirmeler yaptı. Filmin özellikle oyuncu kadrosu iel dikkat çektiğini söyleyen Cem Yılmaz, vizyonda önemli başarıya imza atacaklarını söyledi.

Yapımcı olarak bir filmi daha destekleyen Cem Yılmaz, bu konuda sanata ve sinemaya ne kadar önem verdiğini de net bir şekilde göstermiş durumda. Bugüne kadar kendi çektiği filmlerin yanı sıra farklı filmlerinin desteklenmesi adına da önemli destek sunan başarılı komedyen, eleştirilere karşı sergilediği olumlu tutum sayesinde de oldukça destek sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler