Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım Imane’ye Tutuldu

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Imane’ye Tutuldu

Oyunculuğunun yanı sıra şu aralarda Kim Milyoner Olmak İster?’in sunuculuğunu yapan Murat Yıldırım eşi hakkında nemli açıklamalar yaptı. Son dönemlerde evliliği ile gündeme gelen ve Imane Elbani ile hayatını birleştiren Murat Yıldırım, ona tutulduğunu itiraf eti.

Yıldırım’dan Aşk İtirafı!

Eşi Imane Elbani için yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yıldırım, onun diğer yarısı olduğunu söyledi. Onu tanıdıktan sonra ona kendini bıraktığını belirten Yıldırım, bu açıklamaları ile aşkını da net bir şekilde dile getirdi.

Aklım Da İkna Oldu!

Murat Yıldırım, eşini gördükten sonra oldukça etkilendiğini söyledi. Kalbinin ve aklının bu aşk için ikna olduğunu ve daha sonrasında bu aşka yelken açtıklarını söyleyen Yıldırım, bu duygularının yoğunlaştığını ad belirtti.

Esquire dergisine verdiği röportajda özel açıklamalar yapan Murat Yıldırım hayatına dair bilinmeyenleri de anlattı. Konya’da doğduğunu söyleyen Yıldırım aldığı eğitimler sonrasında oyunculuğa yöneldiğini ve bu alanda başarılı olduğunu söyledi. BKM dahilinde profesyonel bir şekilde oyunculuğa başlayan Yıldırım, bu ilk projesi itibari ile ekranların en çok aranan yüzlerinden birisi olmayı da başardı. Kısa süre içerisinde farklı dizi ve sinema projelerinde yer alan Murat Yıldırım, böylece kendini bu alanda kanıtladı.

Hayatını Imane Elbani ile birleştirdikten sonra çok daha mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, eşi için övgü dolu sözler söyledi. Şu ana kadar sık sık mutlu anlarını paylaştıkları fotoğrafları ile konuşulan Yıldırım eşi ile mutlu bir gelecek planlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler