Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç Yasak Aşk İddialarına Açıklama Geldi

İlgili Postlar

Barış Arduç Yasak Aşk İddialarına Açıklama Geldi

Dün magazin dünyasının en çok dikkat çeken haberleri Barış Arduç yasak aşk iddiaları olurken, yeni gelişme yaşandı.

Star TV’de yayınlanan ve yüksek izlenme oranları almasına rağmen final ile ekranlara veda eden Kiralık Aşk adlı dizi için oldukça farklı gelişmeler yaşandı. Dün gündemde yer alan iddialarda dizinin final yapmasının arkasında farklı olayların olduğu belirtilmişti. Özellikle Barış Arduç ile senarist arasında yaşanan aşk sorunları dizinin çıkmaza girmesine neden olduğu gibi bu olaylar üzerine final kararı alındığı iddia edilmişti.

Yaşanan bu durum sonrasında gözler Barış Arduç, Gupse Özay ve yapım ekibine çevrilirken, bu konuda yeni açıklama geldi.

Yapım Şirketinden Açıklama Geldi

İddialar sonrasında konuyla ilgili açıklama yapım şirketinden geldi. Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamalarda dizinin belirtildiği gibi aşk iddiaları nedeniyle bitmediği belirtildi. Hikayenin planlandığı gibi sona geldiği belirtilen yazılı açıklamada gündemde yer alan iddiaların kesinlikle gerçekleri yansıtmadığı ifade edildi. Ortaya atılan aşk iddiaları dünün en çok konuşulan konularından birisi olsa da yapılan bu açıklama ile birlikte tüm iddialar yalanlanmış oldu.

Çıkan Haber Tamamen Asılsızdır

Yapılan açıklamalarda üzerinde özellikle durulan nokta iddiaların gerçek olmadığı oldu. Açıklamalarda Barış Arduç ile ilgili herhangi bir sorunun ya da problemin yaşanmadığı ifade edilirken, dizinin normal süreç dahilinde noktalandığı ifade edildi.

Yapım ekibi tarafından yapılan bu açıklamalara Barış Arduç ve Gupse Özay tarafından bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler