Ana SayfaKültür ve SanatMüzikUmut Açıkgöz' den Yepyeni Bir Single ‘Geçmiş Olsun’...

İlgili Postlar

Umut Açıkgöz’ den Yepyeni Bir Single ‘Geçmiş Olsun’…

Müzik dünyasının güçlü ses ve yeteneklerinden sanatçı Umut Açıkgöz, ‘Geçmiş Olsun’ adını verdiği yepyeni single çalışmasını sevenleriyle buluşturdu. Usta şarkıcı “2022 benim yılım olacak.” diyor. İşte Detayları…

Umut Açıkgöz’ den Yepyeni Bir Single ‘Geçmiş Olsun’…

Sözleri Nuran Çamurcu’ ya müziği ise Tamer Özkan ve Ekrem Düzgünoğlu’ na ait olan ‘Geçmiş Olsun’ şarkısının aranjörlüğünü ise ünlü müzik adamı Tamer Özkan üstlendi. Parçanın video klibi Candar Köker yönetmenliğinde Kilyos’ ta çekilirken Biten bir aşkı konu alan şarkı, Umut Açıkgöz’ün güçlü yorumuyla hayat buldu.

10 yaşında ailesi ile birlikte bir mağazanın vitrininde gördüğü klavye ile tanışan Umut Açıkgöz, Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi  Keman – Piyano bölümünden mezun oldu. Ardından da Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı bitirdi.
Bir süre müzik öğretmenliği yapan Sanatçı, 2015’te il şarkısı ‘Ne Olur’u müzikseverlerle buluşturdu. Ardından da 2017’de ‘Mahzen’, 2020’de ise ‘Sevdamı Uyuttum’ ve ‘Merhem’  şarkılarını çıkardı.

“2022 Benim Yılım Olacak…”

İki yıllık bir aranın ardından bu kez ‘Geçmiş Olsun’ ile sevenlerinin karşısına çıkan Umut Açıkgöz, “2022 benim yılım olacak. Çok çalıştık, çok emek verdik ve ortaya bomba gibi bir şarkı çıktı” dedi.

Umut Açıkgöz Kimdir?

 

İşte Umut Açıkgöz’ den ‘Geçmiş Olsun’…

http://www.youtube.com/watch?v=ZpHqIStJEK0

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler