Ana SayfaÜnlülerAkrep Nalan Yaşamını Yitirdi...

İlgili Postlar

Akrep Nalan Yaşamını Yitirdi…

Her giden isim içimize bir acı bırakıyor. Eskilerin birer birer tarihe karıştığı günlerde bir üzücü haber de Akrep Nalan’dan geldi. Sanat dünyası bugün bir nadide ismi daha kaybetti. Akrep Nalan yaşamını yitirdi…

Akrep Nalan Yaşamını Yitirdi…

Bir döneme damgasını vuran, Hayat Bilgisi dizinde Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen “Akrep Nalan” lakaplı Füsun Nalan Açın (67) Eskiçeşme Mahallesi’ndeki evinde ölü olarak bulundu.

Bakıcısı, Akrep Nalan’ı hareketsiz bir şekilde bulmasının ardından sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Akrep Nalan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Akrep Nalan’ın ölümü sevenlerini ve komşularını yasa boğdu. Akrep Nalan’ın bir süre önce hastanede tedavi gördüğü ve solunum yetmezliği nedeni ile hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Akrep Nalan, ‘akrep’ ismini nasıl aldığını anlattı

Komşusundan Açıklama

Yaşamını yitiren Akrep Nalan’ın cenazesi Eski Çeşme Mahallesi’ndeki evinden alınıp, Konacık Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesi Cenaze İşleri Müdürlüğü morguna kaldırıldı. Cenaze evden çıkartılırken, komşuları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Acılarının büyük olduğunu söyleyen ve Akrep Nalan’ın solunum yetmezliği sorunu bulunduğunu belirten 13 yıllık komşusu Özlem Orpak, “Akciğerlerinde buzlanma vardı. 7 Mart’ta hastaneye yatacaktı. Kendisi için solunum cihazı alınmıştı. Bakıcısı sabah bana gelip, ‘Ablam iyi değil’ dedi. Bunun üzerine yanına gittim, kalp masajı yaptım ancak geç kalınmıştı. Ambulansı çağırdım. Gelen doktorun söylediğine göre solunum yetmezliğinden yaşamını kaybetmiş. Biz birbirini seven komşulardık” dedi. (DHA)

Paylaşım Yapmıştı

Akrep Nalan, geçtiğimiz aralık ayında Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda sağlığıyla ilgili yaşadığı sorunları takipçileri ile paylaşmıştı…,

“Yine delik deşik kollar
Yine bulunamayan damar yolları
Yine yarım yamalak alınan nefesler
Ciğerler su toplamış buzlanma da varmış
Gözlerde sarı nokta
Kulaklarda işitme kaybı
Bağırsaklar kilitlenmiş sıkıntı var
Dayanılmaz kas ağrıları
Ayak bileklerim ayak parmaklarıma kan göndermiyor
Neticede sevgili dostlarım;
Geliyor gelmekte olan…”

Akrep Nalan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler