Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞarkıcı HERA: "Müzik Kariyerimde Yaptığım En İyi İş"

İlgili Postlar

Şarkıcı HERA: “Müzik Kariyerimde Yaptığım En İyi İş”

Usta şarkıcı Kenan Doğulu‘ nun 2006 senesinde müzk piyasasına kazandırdığı  o dönemin en hit parçalarından biriolan “Ara Beni Lütfen” i geçtiğimiz günlerde eşsiz bir yorumla söyleyen güzel şarkıcı Hera, şarkısının çıkış hikayesini bir röportajında anlattı. Detaylar Hberimizde…

Hera Aslan: Görsellik Bizim İşimizin Bir Parçası

HERA: “Müzik Kariyerimde Yaptığım En İyi İş”

Hera yeni projesi ile için şu ifadeleri kullandı; ‘’Ozan ile pandemi kapanmalarında Bodrum’dayken ‘Ne yapabiliriz’ diye düşündük. Demo hazırladı, sonra ben okudum ve Kenan’a yolladık. Onun da çok hoşuna gitti. Bu özel şarkıyı yorumlamama izin verince çok mutlu oldum. Hem klip açısından hem de görsel olarak beni çok heyecanlandıran bir proje oldu. Kariyerimde beni bir adım daha ileriye taşıdığını düşünüyorum. Müzik kariyerimin başlangıcından beri yaptığım en iyi iş.”

Hera: Tam Bir Dişi Ev Kadınıyım

Hera: “Bol Su İçip Gül Suyu Kullanıyorum”

Yeteneklerinin yanı sıra eşsiz güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hera, “Görsellik işimizin bir parçası ve önemli bir konu. Günlük bakımıma ve sporuma özen gösteriyorum. Bol su içiyorum ve gül suyu kullanıyorum.” sözleriyle uyguladığı güzellik tüyolarını sevenleri için paylaştı.

Hera kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler