Ana SayfaDünyaÜlkeyi Karıştıran İddia: Harry Kate'e Aşık mı?

İlgili Postlar

Ülkeyi Karıştıran İddia: Harry Kate’e Aşık mı?

İngiliz Kraliyet Ailesi magazin gündeminde yer almaya devam ederken Prens Harry’nin Kate Middleton’a aşık olduğu iddia edildi.

İngiliz Kraliyet Ailesi, Prens Harry-Meghan Markle ve Prens William-Kate Middleton arasındaki ilişkinin soğuk olması nedeniyle sık sık gündeme gelmişti. Şimdi ise bu tartışmaları yeniden alevlendiren bir gelişme yaşandı. Kraliyet ailesini yakından takip eden isimlerden birisi olan Ingris Seward yaptığı açıklamalarla tüm dünyayı sarstı.

“Harry Her Zaman Kate’e Biraz Aşıktı”

40 yıldan beri Kraliyet ailesine dair mesajları, açıklamaları ve kitaplarıyla yakından takip edilen yazar, yeni kitabıyla bilinmeyen pek çok detayı da açığa çıkaracak gibi duruyor. Zira yeni kitabı My Mother and I kitabında Sussex Dükü Prens Harry ile ağabeyi Galler Prensi William’ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton’ın yakın olduğunu söyledi. “Belki de Harry, her zaman Kate’e biraz aşıktı. Hayır, hayır, hayır… Fiziksel bir aşktan söz etmiyorum. Ama zihinsel olarak demek istiyorum. Psikolojik olarak Harry, Kate’e tapıyordu. Dairelerinden ayrılmıyordu. Ağabeyi ve eşine, Kensington Sarayı’nda yemekte ne olduğunu bile soracak kadar yakındı” dedi.” diyerek bu iddialara yönelik açıklamalarda bulunan Seward Megan Markle öncesinde bu olayın başladığını da sözlerine ekledi.

Ülkeyi Karıştıran İddia: Harry Kate'e Aşık mı?
Ülkeyi Karıştıran İddia: Harry Kate’e Aşık mı?

Birlikte Gözükmek İstemiyorlardı

Prens Harry-Meghan Markle ve Prens William-Kate Middleton arasında yaşananlar bu iddiaları güçlendiriyor. Çiftlerin arasında bir sorun olduğu bilinse de bu sorunlar bugüne kadar gündemde çok fazla yer almamıştı. Ancak güvenilir yazarın gündeme getirdiği yeni gelişmeler sonrasında aşk, kıskançlık gibi durumların yaşandığı görüldü.

Yazarın çok ciddi bu iddiaları sonrasında isimlerden herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ve durumun basında da nasıl ele alınacağı merak ediliyor. Kraliyet Ailesi’ne yakınlık duyanlar ise yazarın bu sözlerine sert tepki göstermiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler